Čakacia doba na darcovské vajíčka v centre Helios Martin

ciglianova
24. apr 2015

Ahojte som na čakačke od januara 2014,včera mi oznámili ,že som na rade no niesu darkyne.Ako dlho ste čakali vy na vajká?Už sa neviem dočkať.len by ma zaujímalo či náhodou nás nieje viac ktorým povedali tento mesiac že su na rade.

maria1989
24. apr 2015

@ciglianova aj keď si sa nepýtala na to, čítala som, že si môžeš zabezpečiť i vlastnú darkyňu.

ciglianova
autor
24. apr 2015

@maria1989 môžem navrhla mi to no darkyňa má byť anonimná tým pádom by dali jej vajíčka inej a ja by som sa posunula v poradovníku a to mi je zbytočné. 😒

maria1989
24. apr 2015

@ciglianova aha, škoda. ja som túto info čítala na stráke ifcare bratislava. tam nemusí byť darkyňa anonymná 😒

misaelka
24. apr 2015

@maria1989 podla zakona MUSIA byt darkyne anonymne... ty ju privedies ale jej vajicka dostane ina zena a ty sa posunies na 1.miesto v poradovniku

ciglianova
autor
24. apr 2015

@misaelka presne tak chcela som vajká od sesternice a to isté mi povedala doktorka ,že môže darovať ale vajká pôjdu niektorej inej žene.A ja sa posuniem dopredu.viem že v Bratislave to ide rýchlejšie ale tam mi rovno povedali,že tie vajká nebudú od darkyne ale od stimulovaných žien ktoré ich maju viac.Teda povedal mi to primar nemenovaného centra na konkurenčné centrum.Preto ma rovno poslal do Brna no do Martina to mam bližšie.

aams
24. apr 2015

zaujímave, nevedela som že je možné darovať, ja by som rada pomohla v buducnosti nejakej čakatelke, kde sa on tom viem viac dočítať?

ciglianova
autor
25. apr 2015

@aams na strankach centier asistovanej reprodukcie,alebo tvoj gynekolog by ti s tým tiež určite pomohol.Určite by si urobila nejaký pár šťastným 🙂

jajabajaja
9. apr 2019

ahojte,je tu niekto s aktualnymi skusenostami?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre