Ahojte mám 28rokov momentálne užívam clostilbegyt a čaká ma IVF v Banskej Bystrici. Mám pred tým veľký rešpekt a strach lebo nie som informovaná čo ma čaká a priebeh ako to prebieha najde sa zienka ktora to absolvovala ktora by mi vedela povedať ifno koľko sa platí, ako dlho to trvá, ci Vás uspali a veľa iných a budem Vám vďačná za každú odpoveď 🙏💓
Popozeraj diskusie, je ich tu dost
Ahojte pomohol Vám clostilbegyt pri IUI k otehotneniu? Len je tu niekto kto má v tele protilatky proti spermiam? 😟či to ozaj mám len ja bojím sa ze tento cyklus máme absolvovať IUI ze ci nám to vôbec pomôže
@monika20111990 clostil je nadozretie vajicka...to ti s protilatkami proti spermiam nepomoze...kopu zien v tej skupine co som ti dala link ma tento problem.....my sme mali iny problem...ale co viem tak IUI je v tomto pripade zbytocne ale zase poistovna nechce preplacat IVF ak nebolo skusene najskor IUi
@rachel36a a keď sa teda nepodarí prvé IUI tak môžeme absolvovať IVF, a koľko približne preplaca poisťovňa? Ak mi vieš teda povedať približne
@monika20111990 pri IVF zaplatite pri ucasti poistovne cca 1200-1500€... Zalezi ci budete mat kratky alebo dlhy protokol, aku metodu oplodnenia pouziju,, ci budete mat wj na mrazenie bublinky a pod
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Chod do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/2220/ tam ti najskor baby poradia...a su tam aj take co chodia do BB