Ahojte dievčatá. Chcem sa opýtať, či je tu nejaká kočka, ktorú v blízkej dobe čaká embryotransfér? Ja idem v stredu na kontrolu sliznice a asi v pondelok 5deň po oplodnení vajíčok ma čaká tranfer.
@aedrika ahoj dnes ráno mi vložili jedno embryjko a ďalšie 2 ešte máme zmrazené. Toto bolo v štádiu blachocysta. Teraz do 14.11.cakat. Vôbec som nič necítila a áno teraz. Len som ešte mala nejaké behacky v robote, tak dúfam, že sa tam drží statočne a nevyplava von 😉. Ty sa ako cítiš? Žiadne bolesti? Budeš si robiť test?
@efran tak super že máš ešte mrazáčikov 😊....my nemame, tiež vložené obe embryjka boli blastocysty 5 dňové...čiže po PK....a tiež krv a sono máme naplanovr na 14.11 😊...ja prvé 3 dni viac menej som sa šetrila doma,brucho ako balón som mala- nábeh na OHSS....a včera to prešlo a dnes v práci už nič....ale beriem progesterón 3x1 vkladanim a strašne ma bolia prsia- pripisujem to progesterónu...inak nič....a to ešte picham fraxiparin do brucha....dnes som 4 deň po ET a uvažujem kedy test.....hmmmm netuším teda 😊
@efran držím palce Vám ostatným kockam ;) ja som to mala podobne ako ty, ale mame 3 zmrazené, bol to môj druhý transfer, prvý bol vklad na tretí deň. Teraz mi chcú po menzese pozrieť maternicu, ci je ok a až potom vklad na ďalší mesiac.
Baby riešili ste niektorá tento úkon? Ze vám pozerali maternicu po nevydarenom vklade??
@efran no od včera prsia jak dva balóny...bolia a horúce a opuchnuté - žeby progesterón ? A dnes zas od rána celý deň taký pocit v podbrušku jak na mrchu....miestami silnejší tlak, inokedy skoro nič....nechápem...ale snažím sa nevnímať....polihujem ,relaxujem....😁😁😁 A ty ako sa cítiš?
Ahojte baby chcela som sa aj ja zapojiť do témy som tu nová 🙂 práve som siedmy deň po vklade povedala som si že to skúšam už naozaj posledný krát. Bola som už 2x na odbere a toto je môj 8 vklad viac emryí už nemam, ani raz som nemala pozitívny výsledok. Ako dlho ste po vklade marodovali alebo ste normálne chodili do práce?
@aedrika ahoj. Volali mi na obed, že krvný test je pozitívny, ale ale ešte HCG je nízke, nech prídem ešte v pondelok na další test. Pýtala som sa, cit esá som tehotná, a že áno. Len neviem prečo ešte jeden test z krvi. Asi či to stúpa? A urobila som si potom od radosti doma test a test negatívny 😬
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@efran ahoj. Ja som bola dnes na klinike a návrhy l nám od novembra od 11 stimulovať.....trošku sa toho bojím ale asi teda ideme do toho