Ahojte , 17.5 mám vklad , bromelain 5dni pred a 5 dni po čiže od dnes do štvrtku a v deň vkladu vynechať a potom po vklade 18.5 začať zas užívať 5dni ráno večer ? 🙂) dikes❤️🙏
@stellarstar prečo by to nemalo účinok?? Riedi to krv a pomáha na lepšie uhniezdenie..
@stellarstar kvôli mojej hlave , že som tomu “pomohla”aby som nemala potom výčitky , že keby dám možno ten bromelain tak by sa to podarilo . Čisto len z dobrého pocitu😊
Autorka určite si daj ale neviem ako to je pri KET skus sa opýtať v skupine ivf baby ti poradia. Ja som ho brala pred a po ovulacii a zázračné som otehotnela takže ja verím ze to niečo pomôže
Ja som brala 5dní pred a vkuse až do krvi. Vtedy to vyšlo a plánujem aj teraz tak - čisto kvôli hlave a navyše, pomáha mi to tráviť 😁
@michaela329 takže aj ráno v deň vkladu áno? Ja som sa nato pýtala v centre a povedali , že to nie je overené , že by to pomohlo ale ak chcem , tak nech si to kvôli dobrému pocitu dám .. tak som to aj kúpila 😆❤️ďakujem .
Normálne vkuse ako som začala, tak som brala až do krvi 🙂 Spolu s femibionom. Predtým som bola na KEt a brala 5 pred a 5 po a vtedy som prvýkrát mala aspoň biochemko. Potom som si dala pauzu jeden cyklus a v ďalšom som ho brala 5 pred a vkuse do krvi a vyšlo to.
@mimuska328 no mne v car vraveli ze 0 účinok tak len preto
Ja som si ho dávala 5 dní pred v deň vkladu a ďaľšie štyri dni po ňom, 10 dní vkuse, večer pred vkladom som si dala 2 deci červeného vínka, v deň vkladu šťavu z červenej repy a potom hneď po vklade hranolky z mekáča😀 netuším či zabralo niečo z tohoto alebo zafungovala hlava, že som si povedala že som urobila všetko preto 😀 a čuduj sa svete vyšlo to, začínam 14sty týždeň 😊
@sandra811 smiem vedieť kde si kúpila tu cviklovu stavu ? Ďakujem 🙂
V dmke som kúpila
Ja som brala 5 dni pred a 5 dni po aj v den KET ale bravala som vecer. Tak ako pises, ze pre dobry pocit, mne KET s bromelianom vysiel, netvrdim ze kvoli tomu ale uskodit nemoze 🙂
Ahojte dievčence, aký typ bromelaínu ste prosím užívali pred KETom? Mám od MedPharmy, ale tam je spomenuté, že je nevhodný pre tehuľky. Ďakujem.
@janie7 aj ja som brala a aj milión ďalších bralo od tej značky /)
Ďakujem krásne😘
@janie7 tiez som mala od medpharmy
@michaela329 Myslite tym do menstruacie?
@stefania100 nie, tá už neprišla. Do krvi - testu na hcg z krvi.
@michaela329 ahoj. Ten bromelian si brala jednu alebo 2 tabletky? Ja si picham aj clexan večer 0,4
@zuzka2662021 ak beries lieky na riedenie vtedy sa bromelain nesmie
@zuzka2662021 podľa návodu na krabičke, no nebrala som clexan.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na čo? Nemá to žiaden účinok