Boli ste niekto na IVF v Gyncare Košice?

pettrisa
23. máj 2019

Ahojtee najde sa tu niekto kto ide alebo bol na Ivf? Maj/jun.

bambula192
23. máj 2019

Ahoj áno ja mám už za sebou embryo transfer v Gyncare 🙂

kakalejcik1
23. máj 2019

@bambula192 Ahoj, ak sa smiem opytat ake su teraz cenove relacie za IVF v Gyncare? + co hradi poistovna? Dakujem

zuzkavladko
23. máj 2019

Pridaj sa ku nam do skupinky IVFckariek 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/2220/

bambula31
23. máj 2019

@kakalejcik1 ja som platila hlavne za injekcie + lieky na podporu, zaplatili sme 250€ za oplodnenie metódou ISCI a to mi povedala embryologička až v deň vkladu! A ešte za zmrazenie spermii 100€

kakalejcik1
23. máj 2019

@bambula31 Podla coho a kto rozhoduje o tej ICSI metode?

bambula31
23. máj 2019

@kakalejcik1 no mala by to emryologička konzultovať s tebou či s tým súhlasiš. Mne keď volala na druhý deň po odbere že ako sa embryjka majú tak mi povedala že neboli ešte také veľké aké by mali byť a preto ich nechali ešte 24hodin a až na druhý deň ich oplodnovali a kedze boli ako keby vajička menšie o deň tak ona sa rozhodla použiť túto metódu na oplodnenie. Čakala som že mi aspoň zavolajú ale vychadzalo to presne na víkend a v pondelok som mala transfer tak asi preto nemala kedy zavolat

kakalejcik1
23. máj 2019

@bambula31 Aha... tak co to som sa docitala o tej ICSI metode /o dietati s vrodenou poruchou alebo ine geneticke vady,ktore sposobuje tato metoda..../ Takze ja velmi s tymto suhlasit nebudem. Zavazi velmi situacia.. A kam chodis/la si??? SPLN ci GYNCARE???

bambula192
23. máj 2019

@kakalejcik1 vybrali sme si Gyncare

kakalejcik1
23. máj 2019

@bambula192 my chodime do SPLN-u... 2x som uz bola na IUI a teraz po laparoskopii mi zistili ,ze jeden vajcovod mam neprechodny a druhy ciastocne.... Takze gynekolog mi odporucil IVF. Preto teraz zistujem ake su kde hlavne ceny a pristup lekarov,uspesnost a vsetko s tym spojene.....

bambula192
23. máj 2019

@kakalejcik1 a chcela by si prejsť do Gyncare ? Majú aj na internetovej stránke cennik aj služby ktoré ponúkajú. Ja som spokojná zatiaľ aj z lekárom chodím k dr.Hermanovi. Má veľa recenzií ale stalé nájde správne riešenie na problém

kakalejcik1
23. máj 2019

@bambula192 Tak zacinam nad tym uvazovat..... uz len kvoli tym cenam v porovnani so SPLN-om... Uvidime po pondelkovej konzultacii a rozhodneme sa

pettrisa
autor
23. máj 2019

@bambula192 tak super drzim palce 🙂 ja len v pondelok idem na odber oocytov 🙂 to vazne icsi sposobuje vrodenu chybu? 😱

kakalejcik1
23. máj 2019

@pettrisa noo tak som sa docitala..skusim najst clanok a preposlem

kakalejcik1
23. máj 2019

@pettrisa Nevýhody ICSI
ICSI je drahšie ako proces IVF
riziká sú podobné ako pri IVF- viacpočetné tehotenstvo, mimomaternicové tehotenstvo
hrozí vyššie riziko, že dieťa môže mať vrodenú vývojovú vadu alebo detskú mozgovú obrnu. Jedna štúdia zistila, že pri ICSI je vyšší výskyt abnormalít u detí ako pri IVF.
pri prirodzenom počatí sa len tie najsilnejšie spermie dostanú k vajíčku. Pri intracytoplazmatickej injekcii spermie do vajíčka je tento prirodzený proces preskočený a tak vajíčko môže byť oplodnené aj patologickou spermiou a preto je zaznamenaný vyšší výskyt genetických porúch

parvinka0001
23. máj 2019

@kakalejcik1 podľa mňa ten článok je blud. Ešte som sa nestretla aby niekto kto bol na ivf že mal dieťa s vyvojovou vadou

kakalejcik1
23. máj 2019

@parvinka0001 Neviem....len ten clanok existuje...takze je to na kazdom kto to ako vezme a uvazi.... Mozno sa to nikomu pri IVF nestalo alebo sa len o tom napise.... Je to kazdeho osobny nazor

oslo1
23. máj 2019

Mali sme if v Londyne. Bolo nam povedane, ze tesim 2/3 sa robi isci. My vela tomu mame krasneho Vratka. Drzim vam dievcence palce.

zuzkavladko
23. máj 2019

@pettrisa mam dieta po icsi, inac by sme dietatko nikdy nemali a je to krasne, na svoj vek velmi inteligentne a zdrave dietatko. Brutalne ma irituju hlasky ze deti po icsi su nejako poznacene, lebo ich poznam velmi vela a ziadnemu nic nie je. Su to krasne a sikovne deticky

kakalejcik1
23. máj 2019

@zuzkavladko Ja som sa nikoho tymto okopirovanym clankom /nie z mojej hlavy/,nechcela dotknut. Na IVF pojdem prvy krat a preto sa informujem,citam a studujem.... Velmi chceme babo...

zuzkavladko
23. máj 2019

@kakalejcik1 dolezite je, aby si sa uvolnila. Nie je to koniec sveta. Uvedom si, ze keby nebolo tychto metod, nikdy by si sa nestala mamou. Aj ja som mala strasne predsudky, ale ivf/icsi ma spravilo mamou!!! Dlho som sa nevedela stotoznit s tym, ze otehotniem mimo manzelskej postele... A vies co? Nikdy v zivote som neurobila lepsie rozhodnutie ako to, ze som sla na ivf

pettrisa
autor
23. máj 2019

@zuzkavladko @kakalejcik1 v pohode baby mna to len zaskocilo, lebo som to nepocula 🙂 ideme bojovat 🙂🙏 a davali ste aj picsi?

pettrisa
autor
23. máj 2019

@zuzkavladko @kakalejcik1 zienky este sa chcem spytat....ked sme sa rozhodli oplodnit 3 vajicka metodou icsi a picsi tak cena je za oplodnenie vsetkych troch vajicok? Alebo samostatne za jedno? 🙏

zuzkavladko
23. máj 2019

@pettrisa my sme mali len icsi. Na picsi zrejme mate diagnozu. Problem je asi u partnera, ze? Doveruj lekarom, ak vam odporucili picsi zrejme je na to dovod. Pridaj sa do tej skupiny, co som ti poslala. Tam je velmi vela dievcat, co akurat riesia ivf a debatujeme tam vela o nasich problemoch.

kakalejcik1
24. máj 2019

@zuzkavladko OK, pridavam sa.... Skor je problem na mojej strane. Manzel ma spermio ukazkove. Ja mam vajcovod nepriechodny a druhy len ciastocne.... takze neviem co mi povie Dr. v pondelok

pettrisa
autor
24. máj 2019

@zuzkavladko ano problem je u partnera ... nevadi a uz som sa pridala 😊

lilkim1
25. máj 2019

Ahojte pridávam sa k vám aj ja navštevujem Gyncare 3.6. Idem na ultrazvuk mame ešte posledné embrijko tak dúfam ze do tretice všetko dobré dopadne 😘✊🙏

pettrisa
autor
26. máj 2019

@lilkim1 drziim palcee 😊ja zajtra len na OPU

lilkim1
26. máj 2019

@pettrisa ďakujem aj tebe daj vedieť ako si dopadla 😊

pettrisa
autor
27. máj 2019

@lilkim1 uz to mam za sebou 😊 12 vajicok...

lilkim1
27. máj 2019

@pettrisa super teraz budeš čakať na telefón koľko sa oplodnilo alebo ako ste sa dohodli??

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre