Ahojte dievčatá. Sme pred umelým oplodnením.Chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás skúsenosti s bolesťou podbruška po odbere vajíčok. V sobotu mi boli odobraté vajíčka a odvtedy cítim bolesť v podbrušku. Zajtra by mi mali vkladať oplodnené vajíčko späť, len ja neviem či mi to vložia, ak mám bolesti v podbrušku. Neviem, či som prechladla, alebo je to zo stresu, alebo sa len moc sledujem...
Ahoj 🙂 Volala som, nevedeli mi povedať, zajtra mi urobia vyšetrenie ešte pred transferom embria 🙂
Ďakujem 🙂 Ešte som rozmýšľala, či to nebude zapálený mechúr. Urobia mi transfer ak budem mať zapálený mechúr?
beriem 2X denne Utrogestan a 3x denne Estrimax. Toto mi napísali po odbere .
to som si pichala injekcie... posledna bola Pregnyl, žiadne antibiotikum som nemala od doktora odporucene
chodím do BA do ISCARE
opýtam sa na to zajtra, dúfam, že to bude všetko v poriadku a že mi zajtra urobia transfer
Ja som mala po odbere brutalne bolesti na druhy den a potom to uz islo..OHSS jak vysity...
Ahoj Candour 🙂 čítala som si o OHSS, aké si mala príznaky? Mna bolí len podbruško... odber som mala v sobotu, zajtra by som mala mat vklad.... Ako dlho Ti trvali bolesti? Aj ti na ne nieco dali?
ja som mala len 3 vajíčka a tie 3 sa podarilo aj oplodniť
🙂 dúfam, že to bude zajtra OK a že sa transfer podarí, nie je to veľká bolesť, ale pobolieva to.
@katkabur neboj vsetko sa podari,ja som mala jedno jedine vajicko,plakala som ako male decko,potom ten strach,ci sa to podari,dali sme ho napichnut tak som sa potesila ked embriolog zavolal,ze sa oplodnilo a bude transfer,teraz cakam do piatku na krvicku a iba na uzasne spravicky
Jej, Zuzi, tak držime palce, určite všetko dobre dopadne 🙂 Potom daj vedieť🙂
Ja si dám vložiť jedno vajíčko, tak odporučili a ostatná dáme zmraziť. O tom lepidle nám nikto nič nehovoril. To je čo? Čo sa v tom lepidle deje?
veru tak 🙂 neboj, podari sa nám obom. Držíme palce. A prajeme pekný večer 🙂
Ďakujem, dám vedieť ako sme dopadli a ty potom daj vedieť ako ste dopadli v piatok 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katkabur ahoj,mne po odbere vajicok nebolo nic,vobec ma brucho nebolelo,ani vtedy,ani potom,ale mozez mat aj ten hyperstimulak,ale vtedy boli brucho,ved zavolaj na to cislo,co mas v protokole a niekto ti poradi co robit,po odbere moze boliet,ale ci tak dlho to neviem..