Ahojte, zakladám túto tému pre baby zo Senca, ktoré sa chystajú na ivf, alebo majú detičky cez ivf...Dúfam, že sa tu zídeme, ak tu niekto taký je 🙂
@jomini môj problém je presne taký ako tvoj! Pri mimomaternicovom mi vybrali pravý vajcovod a teraz pred prvým ivf aj ľavý, lebo ten bol tiež nepriechodný a bol tam chronický zápal. Tak teraz si ma moc nepotešila ☹ myslela som si, že keďže aj u nás je len tento ´´technický problém´´ tak by to mohlo výjsť na prvý krát. Ináč v Iscare som zatiaľ spokojná, teda neviem ako je to inde, ale nemám zatiaľ nejakú zlú skúsenosť, som tam len krátko.
@lucia2505 ejjj, nechcela som ta strasit, neboj urcite sa Ti to podari, vsak vravim, ze budeme coskoro kocikovat na Lichcnerke 😀 Ja som mala dlhy protokol, stimullovala som dost dlho dipherelinom, gonalom a luverisom.. Preto teraz chceme vyskusat soft ivf v Brne, to bude raz-dva, cca 10 dni stimulky. Ja som bola v GF spokojna s pristupom, len pri poslednej konzultacii som ostala trosku sklamana.. Tak som dala na mm a ideme vyskusat do Brna.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj zvazujem rozne alternativ a hlavne hladam nejaku dobru kliniku.Rozmyslam nad gym fiv v ba.