Azospermia - prvý spermiogram

danasak
27. okt 2023

Ahojte,
mužovi vyšlo na prvom spermiograme že má azospermiu v objeme 2,8 ml mu nenašli spermie. Nasadili sme vitamíny, macu, tribulus, hýbeme sa atď. Dostali sme odporúčanie opakovať spermiogram o 5-6 týždňov. Chcela by som sa vás spýtať, či u niekoho z vás prišlo zlepšenie spermiogramu v takomto prípade.
Ďakujem

beata110
27. okt 2023

@danasak a dolezite je aj mobil aby si muz nedaval do vrecka nohavic. Nam pomohli ale na inu diagnozu. Drzim palce nech pomozu

marcellka32
28. okt 2023

Žiadna sauna, notebook položený na lone, úzke slipy..
Z doplnkov kotvicnik obaja

oslo1
28. okt 2023

Moj manzel mal azoospermia, pozri si moje stare prispevky vo fore. Mame syna z IVF.

danasak
autor
28. okt 2023

@oslo1 pozerala som a vy ste ako postupovali?

danasak
autor
28. okt 2023

@marcellka32 obaja ?

marcellka32
29. okt 2023

@danasak áno

eli5ka
30. okt 2023

@danasak ahoj, zlepšenie môže prísť.... Ale ak nechcete strácať čas, tak nech si dá urobiť genetiku a hormonálny profil... Nám sa nezlepšil ani po roku. Ani nemohol, muž ms nepriechodné kanáliky, čiže spermie ma ale nedostanú sa von. Iba operáciu. Boli sme 19.10 v Prahe u vynikajúceho androloga.

danasak
autor
1. nov 2023

@eli5ka a to ste všetko robili u toho andrológa? Myslím tú genetiku a hormonálny profil?

eli5ka
1. nov 2023

@danasak nie, to sme si museli nájsť lekára ktorý to robí androlog nám to nerobil

danasak
autor
1. nov 2023

@eli5ka ten vám robil tu operáciu? Mohla by som sa spýtať na meno? ☺️

eli5ka
1. nov 2023

@danasak operáciu nám robil doktor Koči v Prahe odobratie spermii Mesa/TESE

danasak
autor
2. nov 2023

@eli5ka a ten hormonálny profil vám robil aký lekár? O tom Kočím som počula samé chvály. Ako rýchlo vás zobral alebo aký postup ste absolvovali aby vás zobral?

eli5ka
2. nov 2023

@danasak hormonálny profil robila geneticka v Nitre.... No u neho to ide rýchlo, konzultácia, a potom nás do mesiaca objednal na operáciu. V podstate hneď. Muž mu písal mail a hneď na to reagoval, dokonca tuším víkend bol,... Išiel k nemu na konzultáciu, vyšetrenie a potom nám doporučil aby muz bral hormóny, pichat injekcie si mal.... To sme odmietli a išli hneď na operáciu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre