Ahojte,
mužovi vyšlo na prvom spermiograme že má azospermiu v objeme 2,8 ml mu nenašli spermie. Nasadili sme vitamíny, macu, tribulus, hýbeme sa atď. Dostali sme odporúčanie opakovať spermiogram o 5-6 týždňov. Chcela by som sa vás spýtať, či u niekoho z vás prišlo zlepšenie spermiogramu v takomto prípade.
Ďakujem
Žiadna sauna, notebook položený na lone, úzke slipy..
Z doplnkov kotvicnik obaja
Moj manzel mal azoospermia, pozri si moje stare prispevky vo fore. Mame syna z IVF.
@marcellka32 obaja ?
@danasak áno
@danasak ahoj, zlepšenie môže prísť.... Ale ak nechcete strácať čas, tak nech si dá urobiť genetiku a hormonálny profil... Nám sa nezlepšil ani po roku. Ani nemohol, muž ms nepriechodné kanáliky, čiže spermie ma ale nedostanú sa von. Iba operáciu. Boli sme 19.10 v Prahe u vynikajúceho androloga.
@danasak hormonálny profil robila geneticka v Nitre.... No u neho to ide rýchlo, konzultácia, a potom nás do mesiaca objednal na operáciu. V podstate hneď. Muž mu písal mail a hneď na to reagoval, dokonca tuším víkend bol,... Išiel k nemu na konzultáciu, vyšetrenie a potom nám doporučil aby muz bral hormóny, pichat injekcie si mal.... To sme odmietli a išli hneď na operáciu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@danasak a dolezite je aj mobil aby si muz nedaval do vrecka nohavic. Nam pomohli ale na inu diagnozu. Drzim palce nech pomozu