Baby dali ste si niektora urobit AZH a pomohlo vam to a ET/KET bol uspesny?
@simona1994 takze aj napriek pouzitiu neuspesne. No mne to navrhli kvoli tomu ze mam za sebou uz viac neuspesnych transferov. A neviem ci do toho ist alebo nie.
@jarrys Ja som mala 19 vajíčok do tretieho dňa prežili ledva dve,ktoré vkladali možno keby sa pockalo do piateho dňa ,tak by to vyšlo a možno nie..
Výsledok toho celého je že nemam nič mrazené a musím ísť odznova. U nás je IVF jediná cesta.. keď deti nebudú nezbláznim sa nebudeme prvý a ani posledný pár. túžba po dieťati tu ale stále je no mňa to psychicky položilo a v máji bude rok ale ja som stále K.O keď mám o Tom rozprávať na verejnosti hneď plačem aj keď sa niekto opýta či plánujem deti..nemám ešte 30 a keď vidím,že rodia ženy aj staršie .. už je mi to jedno kedy dieťa. Veľmi si prajem aby sme mali aspoň jedno.. uvidíme čo mi život prinesie
@jarrys ano my sme si dali. Druhy transfer bol uspesny.
@cokoladacoko a mala si IVF aj bez hatchingu? Ci rovno ste si ho dali?
@jarrys mali sme len s. Chceli sme sa “poistit”
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jarrys ja som to mala keďže mi zistili zónu pellucidu ET bol neúspešný vkladali dve