Asistovaná reprodukcia mrazených embryí, vaše skúsenosti

stastenka42
1. nov 2011

ahojky babulky,chcela by som vediet kolkým z vás sa podarilo otehotniet,alebo mat mimi s mrazených embryjok-mrazáčikov??

karkana
1. mar 2013

@stastenka42 ahoj, no čo boli baby so mnou, tak otehotneli zo zamrazených embrií, 😉 a ty si ako natom

stastenka42
autor
2. mar 2013

@karkana ahoj negatívne. Teraz chcem absolvovat este vysetrenia na hematologii,endokrinologii a imuno,lebo mame posledné dva mrazaky aby sme nieco nezanedbali..a ty?

karkana
2. mar 2013

@stastenka42 je zaujímavé, že nepovedia ženám, aby to bolo už vopred vyšetrené,bolo by to lepšie aj pre dr., aspoň by vedeli trochu viac, ako je žena natom, ja som tiež štítnu si dala vyš. až teraz, ked už nechodím, našťastie ok, a vždy som sa pýtala, čo treba vyšetriť, vždy bola odpoved,že nič netreba,tak držím palce 🙂

stastenka42
autor
2. mar 2013

@karkana no mne dr.povedal ze po rokoch to treba zopakovať. Ja som mala vzdy silnu imunitu,brala som pred vkladom prednison,ale vraj po potrate sa agresivita este viac zvyšuje,a potom byvaju biochemicke tehotenstva a dalsie potraty co je aj moj pripad preto doporucuje zopakovat vysetrenia a preliecit pre istotu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre