Antibiotiká pred embryotransferom

rebeka04
28. jún 2024

ahoj žienky aké máte skúsenosti s ATB pred vkladom?
Som pred vkladom síce mi mrška mešká ale beriem Dalacin na zapal horných dýchacích ciest(dnes beriem posledné dávky)...podľa vás mám vynechať 1 cyklus alebo 2 týždne postačia?Aké máte skúsenosti?

kiki68
28. jún 2024

@rebeka04 za mna cim viac dorubana imunita, tym lepsie pre uspech tehu. Ja som vzdy otehotnela iba tesne po nejakej chorobe s ATB. Podla mna sa telo nebranilo. Tak velmi drzim palce , az sa zadari 😉

sonkam
28. jún 2024

Mne kázali jeden cyklus vynechať. Ja som nechcela ani hneď po ATB ísť lebo telo je celé popletené, nemusí ti nabehnúť ovulácia, alebo sliznica môže robiť problémy, radšej mesiac počkať a očistiť telo a potom šup ísť na vklad

alenka1609
9. aug 2024

@rebeka04 ahoj prosím ťa ako si sa rozhodla, pravdepodobne to budem mať aj ja tak...ak si šla ako to dopadlo?

rebeka04
autor
9. aug 2024

@alenka1609 ahoj Alenka vynechala som ten jeden mesiac a akurát budúci týždeň mam vklad...keďže sa mi po antibiotikach obnovila astma ...osud to rozhodol za mna a mam dojem ze som správne spravila ..... stým ze budem nedočkava nič nedosiahneme...veci prídu tak ako majú...zároveň po antibiotikach som si nasadila pre istotu gynella caps...lekárka mi aj vravela to presne toto odporúča aj pred hociktorý vkladom

alenka1609
9. aug 2024

@rebeka04 ďakujem za odpoveď, akurát mi volala sestrička, že kľudne na punkciu môžem ísť... že to nijako neovplyvňuje a aj následne keď bude všetko ok,na ket...
Každopádne silno držím palce aby nám to vyšlo, keďže je to veľmi náročné aj psychicky aj finančne. Nech nám praje šťastné a❤️✊🏻🍀🙏🏻

rebeka04
autor
9. aug 2024

@alenka1609 ďakujem držím vám palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre