Ahojte dievcata, nemá niektorá z vás skúsenosť s braním atb pred vkladom? Som týždeň pred vkladom, bohužiaľ som ochorela a lekári navrhli nasadiť atb klacid, v car to akceptovali. Máte niektorá úspešný vkladať sebou za takýchto okolnosti? Ďakujem pekne za každú správu
@marinecka95 ďakujem veľmi pekne, toto ma byt na 5 dni takze tiež si myslím že lepšie takto ako s nejakou peknou hnusobou čo koluje v tele
@marinecka95 môžem sa ešte opýtať vklad teda vyšiel a až v neskorších týždňoch došlo k strate?
@silvia765 vklad vyšiel, testy boli pozitívne, hcg rástlo a na štvrtý kontrolný odber krvi - hcg kleslo a koniec. Akcie srdiečka sme sa nedočkali. Teraz mám pozit testy po ďalšom vklade tak verím, že to vyjde 🙏
Ahojte, a mal niekto ATB po vklade ? Ja som ochorela hneď deň po vklade. Doktor mi odporučil Zinat. Myslíte, že to môže byť v poriadku ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tiež som brala antibiotiká pred vkladom, na zuby. Vklad vyšiel, testy silneli, hcg stúpalo až … kým nebol koniec 🤷♀️ Ťažko povedať či to zapríčinili antibiotiká … skôr si myslím, že nie …
Lepšie je brať antibiotiká, byť zdravá po vklade, nech telo nemá roboty ešte aj s chorobou 🤷♀️