velmi sa bojim toho,ze budem musiet odlozit stimulaciu na odber vajicok.Prekonala som zapal hrdla a momentalne mam este nadchu. Mam asi 16dni do odberu vajicok a v papieroch od koordinatorky mam to,ze anestezia je mozna ak sa neprekona infekcne ochorenie (zapal hrdla, chripka, nadcha) viac ako tri tyzdne predtym.Stretla ste sa s tym niektora?Prosim poradte.
@kathrin17 plánovaná anesteza sa po ochorení dýchacích ciest odkladá najmenej na tri týždne od uplneho vymiznutia príznakov nakoľko sú dýchacie cesty podráždené prekonanou infekciou a počas anestézy by pacientke hrozila realna šanca spazmu priedušiek a teda zadusenia. Určite sa nakontaktovat na koordinatorku a odber odložiť.
mne v jednom nemenovanom košickom CAR dali anestézu aj keď som bola chorá a dva dni pred zákrokom som mala teplotu cez 39.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kathrin17 ja som bola pred odberom vajicok chora a IVF bolo neuspesne, uz by som chora do toho nesla, radsej pockaj, aj ja som si vtedy povedala, ze nechcem cakat a nevyplatilo sa ☹, no rozhodnutie je aj tak na tebe, pripadne zavolaj koordinatorke