Ananásový džús pred vkladom

12. júl 2023

pili ste ananasový džús po odbere pred vkladom? kolko denne? pomohlo?

majka2022
12. júl 2023

Ja som brala Bromelain - je to výťažok z ananásu a pomohlo …po vklade 3x denne jednu tabletku

beata_k
12. júl 2023

Ananas pomaha pri pocati? (pytam sa zo zvedavosti)

anjelicek26
12. júl 2023

@beata_k tak vedecky dokazane to vobec nie je, ale tie enzymi znizuju imunitnu reakciu organizmu a teda pomozu uhniezdeniu hlavne ked ma zena nejake protilatky proti spermiam ci autoimunne problemy je to docasne potlacenie vyhodou... ono ide skor o to, ze taku studiu este nikto proste nerobil, su to len dohady vzhladom na to, co ananas obsahuje.

beata_k
12. júl 2023

@anjelicek26 Zaujimave.

anjelicek26
12. júl 2023

@beata_k ano je... ja to ale zas beriem, ze co potom, budem to brat dni-tyzdne? Neviem, ci staci to brat len cez ovulaciu a prvych desat dni po nej...

beata_k
12. júl 2023

@anjelicek26 No ved to. Presne to iste mi napadlo. OK, potlaci imunitu, ale co dalej? Ved aj neskor moze imunita "zauradovat"

olivia_c
12. júl 2023

@majka2022 ahoj prosim ta ktory si konkretne uzivala? A kolko dni po vklade?

janulka1351
12. júl 2023

Ja som nepila ananasovy dzus ale ja som sa docitala ze vraj ananas ako cerstve ovocie. Tak som vzdy den az 2 pred vkladom zacala jest ananas (cca za malu misku denne-proste kolko som mala chut) a pokracovala som az do 5 dna po vklade. Pri prvom vklade som neskusala nic (este novacik v tom case) a potom som skusila a pri druhom vklade to vyslo,pri tretom ani tuk. Pri dalsom IVF to najprv vyslo a potom skoncilo MA a pri dalsom vklade som sa uplne vykaslala na vsetko aj na doplnky ako kyselina listova a podobne a vyslo (prave som 24tt). Takze skor si ja osobne myslim ze daky vplyv to nema a je to o nahode/stasti. Ale proste tie prve vklady som to pre svoj vnutorny pokoj proste skusala,reku sak je to len ovocie a v rozumnej miere nemam co pokazit.

majka2022
12. júl 2023

@olivia_c začala som deň pred vkladom a potom som ho brala až po test ….môžeš ho dať hocikedy keď zješ niečo ťažké je Dobrý aj k tráveniu

olivia_c
12. júl 2023

@majka2022 dakujem 🙂

katka_kh
12. júl 2023

ja som jedla cerstvy ananas, jeden vklad nevysiel a druhy ano 🤷🏻‍♀️

s_o_n_i_k_e
12. júl 2023

odporúčam brať 5dni pred vkladom a 5 dni po vklade - Bromelain, ja som ho brala a či to bol dôvod úspechu neviem, lebo to Vám odpoveď nikto nepovie, ale na teste boli dve čiarky

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre