pili ste ananasový džús po odbere pred vkladom? kolko denne? pomohlo?
Ananas pomaha pri pocati? (pytam sa zo zvedavosti)
@beata_k tak vedecky dokazane to vobec nie je, ale tie enzymi znizuju imunitnu reakciu organizmu a teda pomozu uhniezdeniu hlavne ked ma zena nejake protilatky proti spermiam ci autoimunne problemy je to docasne potlacenie vyhodou... ono ide skor o to, ze taku studiu este nikto proste nerobil, su to len dohady vzhladom na to, co ananas obsahuje.
@anjelicek26 Zaujimave.
@beata_k ano je... ja to ale zas beriem, ze co potom, budem to brat dni-tyzdne? Neviem, ci staci to brat len cez ovulaciu a prvych desat dni po nej...
@anjelicek26 No ved to. Presne to iste mi napadlo. OK, potlaci imunitu, ale co dalej? Ved aj neskor moze imunita "zauradovat"
Ja som nepila ananasovy dzus ale ja som sa docitala ze vraj ananas ako cerstve ovocie. Tak som vzdy den az 2 pred vkladom zacala jest ananas (cca za malu misku denne-proste kolko som mala chut) a pokracovala som az do 5 dna po vklade. Pri prvom vklade som neskusala nic (este novacik v tom case) a potom som skusila a pri druhom vklade to vyslo,pri tretom ani tuk. Pri dalsom IVF to najprv vyslo a potom skoncilo MA a pri dalsom vklade som sa uplne vykaslala na vsetko aj na doplnky ako kyselina listova a podobne a vyslo (prave som 24tt). Takze skor si ja osobne myslim ze daky vplyv to nema a je to o nahode/stasti. Ale proste tie prve vklady som to pre svoj vnutorny pokoj proste skusala,reku sak je to len ovocie a v rozumnej miere nemam co pokazit.
ja som jedla cerstvy ananas, jeden vklad nevysiel a druhy ano 🤷🏻♀️
odporúčam brať 5dni pred vkladom a 5 dni po vklade - Bromelain, ja som ho brala a či to bol dôvod úspechu neviem, lebo to Vám odpoveď nikto nepovie, ale na teste boli dve čiarky
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som brala Bromelain - je to výťažok z ananásu a pomohlo …po vklade 3x denne jednu tabletku