Ahojte, chcela by som sa opytat od coho zavisi, ci pacientke pri IVF daju dlhy alebo kratky protokol, kolko sa doplaca zhruba za lieky pri dlhom a pri kratkom protokole. dakujem
Zalezi od diagnozy a od toho ci chodis do CAR na SK alebo v CZ. Tu do toho kecat nemozes, tak ano 😀
podla mna to záleží od tvojho hormonálneho profilu a podla toho ti vyberu protokol a injekcie.ja som mala dlhý protokol a cca to stálo 1000eur/injekcie,vyšetrenia,výber folikul,napichávanie vajíčok,zmrazenie embryjok/
Taktiež záleží od veku pacientky, a od počtu cyklu, ako reaguješ na hormóny atď...Ja som mala 1.krát krátky a 2 x dlhý.
Ahoj, ano ako pisu kocky, ale aj od toho, kolko ti odoberu vajok, bo kazde centrum to ma inac, a zalezi na tom, ake budes mat davky
Ahoj...ja nemám vajcovody, iné problémy nemám a mám krátky protokol. Mám puregon, menopur a orgalutran a platila som za lieky cca 300 eur. Ale dosť to závisí aj od toho, ktorý mesiac tie lieky kupuješ, lebo doplatky za lieky sa menia teraz už každý mesiac a sú tam veľké rozdieli. Napríklad v Septembri bol doplatok za orgalutran 5 eur na balenie a v októbri už 12 eur.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
zalezi od diagnozy ci dlhy alebo kratky... a zalezi od liekov ktorymi stimulujes kolko doplacas... takych 350-500 mozes ratat za lieky. plus ja konkretne som platila 150 mrazenie, 270 ICSI k tomu. kazdy ket ma vysiel plus 150 s liekmi