Aký protokol pri mimotelovom oplodnení?

lily525
6. nov 2011

Ahojte, chcela by som sa opytat od coho zavisi, ci pacientke pri IVF daju dlhy alebo kratky protokol, kolko sa doplaca zhruba za lieky pri dlhom a pri kratkom protokole. dakujem

pici
6. nov 2011

zalezi od diagnozy ci dlhy alebo kratky... a zalezi od liekov ktorymi stimulujes kolko doplacas... takych 350-500 mozes ratat za lieky. plus ja konkretne som platila 150 mrazenie, 270 ICSI k tomu. kazdy ket ma vysiel plus 150 s liekmi

cecil36
7. nov 2011

Zalezi od diagnozy a od toho ci chodis do CAR na SK alebo v CZ. Tu do toho kecat nemozes, tak ano 😀

annamary27
7. nov 2011

podla mna to záleží od tvojho hormonálneho profilu a podla toho ti vyberu protokol a injekcie.ja som mala dlhý protokol a cca to stálo 1000eur/injekcie,vyšetrenia,výber folikul,napichávanie vajíčok,zmrazenie embryjok/

deni73
7. nov 2011

Taktiež záleží od veku pacientky, a od počtu cyklu, ako reaguješ na hormóny atď...Ja som mala 1.krát krátky a 2 x dlhý.

vafinka
4. nov 2012

Ahoj, ano ako pisu kocky, ale aj od toho, kolko ti odoberu vajok, bo kazde centrum to ma inac, a zalezi na tom, ake budes mat davky

lucia2505
4. nov 2012

Ahoj...ja nemám vajcovody, iné problémy nemám a mám krátky protokol. Mám puregon, menopur a orgalutran a platila som za lieky cca 300 eur. Ale dosť to závisí aj od toho, ktorý mesiac tie lieky kupuješ, lebo doplatky za lieky sa menia teraz už každý mesiac a sú tam veľké rozdieli. Napríklad v Septembri bol doplatok za orgalutran 5 eur na balenie a v októbri už 12 eur.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre