Aký je cenník v Iscare?

miriamsz77
9. mar 2016

Ahojte, začala som chodiť (teda bola som tam raz) do Iscare centrum a citila som sa tam tak dobre, ze som sa ani len na cennik nepytala...Keď som to pozerala na stránke, nevyznám sa v tom. Čo môžem očakávať (ak idem cez poisťovňu??? ) akú cca sumu? Ďakujem Miriam.

pupavka123
9. mar 2016

Co tak si tam zavolat???Tych poloziek su tam desiatky,my predsa nemozme vediet o co mas zaujem a ty das otazku,ze aku sumu? 😀 😀

pamiki
9. mar 2016

ahoj @miriamsz77, ja som tam bola na par vysetreniach, klasicke vysetrenia neplatis, take da sa povedat poradne - ked ti vezmu krv, sleduju cyklus, robia cytologiu a vsetky testy na pohlavne choroby ....dalsi krok je - muza poslu na spermiogram - to je uz platene 20 €, potom teba na priechodnost vajickovodov - to je tiez uz platene - ale konkretne cenu ti neviem povedat (mozno 150 -200 €), nemaju to v cenniku.

Ceny zakrokov zavisia od diagnozy, ktoru ti stanovia.

IVF : Ti 3 krat preplati poistovna - samotny zakrok - lieky uz idu na tvoje naklady tie nepreplaca poistovna (500€ a viac)
ak bude stacit IUI - tak to si tiez uz pacient plati.

romanka923
13. apr 2019

Ahojte babule.Chcem sa spytat co sa tyka iscare BA a iui.ma niekto aktualnu skusenost? Za co vsetko sa tam plati? Boli sme tam na spermiograme, prekoncepcnej starostlivosti, dalej mam hormonalny profil aj cyto od mojho gyn...bude im to stacit? Chcem usetrit cas, nech nam to tam nezacnu vsetko robit odznova.ma niekto skusenost? Dakujem 😊

pimar
23. sep 2019

@romanka923 My sa tiež chystáme budúci týždeň do Iscare na prvé vyšetrenie. Prosím, koľko vás vyšiel spermiogram a ostatné základné vyšetrenia? ďakujem🙂

lucyjka6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre