dievčatá akú ste mali najvyššiu dávku menopur pri ivf?
Ja som mala 3 ampulky 225jednotiek
ja mam brat až 6 ampulky. mam celkom strach
@mette7 a kde si pichala do brucha?
Ano do brucha 8dni 3ampule a 9den mi pridal este jednu tak den pred odberom 4ampule
ja som si pichala max dávku-300j merionalu, ostatné sú síce drahšie hormony,ale účinok rovnaký,povedala mi priamo v Heliose doktorka.
Čo sa týka obáv, bude sa ti dař len stále spať, budeš nafúknutá a to pichanie je psycho, lebo napr.ja som zdravotná sestra a sama sebe si pichat mi bolo nepríjemné a stresové.
@jeka77 no ja som pri prvom ivf pichala 300j a mala som psycho stavy a teraz mi zvýšila na 450j normálne sa až bojím tej davky 😠
@mette7 a to ako sa zmiešavaju tie ampulky do jednej striekačky?
@mette7 lebo ja mam pichať 6ampul neviem ci to vyjde do jednej
Normálne si vstrekneš vodičku postupne do jedenej,ked sa rozpustí,tak celý obsah do dalšej,atd...,resp.si to rozried aj dvomi vodičkami
@jeka77 snáď to zvladnem
@frantiska12345 no mne to vysvetlovala sestrička v CAR...kam chodiš? tak ako si pri prvom IVF robila, zarobit s jednou pripadne asi dvoma vodičkami a postupne to vstreknut do prvej , z tej natiahnut a do druhej zarobit atd...ako piše jeka77. Ja by som na tvojom mieste poprosila sestričku nech ti to vysvetli, lebo človek čo nerobi v zdravotnictve to nema odkial vediet a predsa len je to dôležita vec aby to bolo všetko OK...
dievcata, a skusali ste aj alternativne metody 😖
ďakujem dievčatá pri prvom ivf som mala len jednu ampulu
prosím vás môžem si zmiešať 6ampul menopuru len s jednou vodičkou?
@frantiska12345 no neviem, to je nejaká veľká dávka,však max je 300j ,som si myslela. Ja som zdravotná sestra, radšej by som to rozriedila dvomi vodičkami.
@jeka77 no ved práve mam mega dávku prvé ivf som mala 300iu teraz mi zvýšila na 450…zabudla som sa spýtať s koľkými vodičkami to riedit
S svomu by som to zriedila. A aky mate hodnotu ANH, ja som mala 0,4
ja 0,53
@jeka77
@frantiska12345 Môžem vedieť,koľko máš rokov. Lebo nechápem stále takú vysokú dávku,tých 450jednotiek.
Tak držim palce,nech sa to podari
@frantiska12345 ahoj...mozem sa spytat ako si to zvladla lebo ja mam teraz tiez pichat 450j menopuru denne a AMH mam 0,54. Fuuu...a to som samoplatca 😣
ahojte
@frantiska12345
@haannka
Ako ste dopadli? Už som tu dávno nebola. Ja stále nič, už som bola aj v Brne, minuli sme cca 7600euro, máme ešte 5 zamrazených embryjok z darcovských vajíčok, bolo ich 6,ale prvý KET z darcovských vajíčok nevyšiel. Doporučili mi dat si odstránit pravý vaječník,ktorý mám nefunkčný
Ahojte dievcence, chcela by som Vas poprosit o informaciu, tie ktore ste stimulovali s vysokou davkou, preco Vam ju predpisali? Ja mam všetky vysledky v norme a mam stimulovat Pergoverisom 900IU az 275IU a to mam AMH hodnoty v pohode: 4.5 Avsak mam PCOs a bojim sa hyperstimulacie.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mam si pichať maximálnu dávku mali ste to niektorá tiež takto?