Ahojte,zaujimalo by ma, aku hladinu HCG ste mali na aky den a ci ste cakali jedno babo, alebo dve. 🙂 Dakujem
ET bez PK (vložený osembunkáč) na 15.deň HCG 902 - jedno dieťa
ET s PK (vložená expandovaná blastocysta) na 17.deň HCG 127 - dotiahli sme len do 8tt na HCG tesna nad 2000
KET (vložená expandovaná blastocysta) na 15.deň HCG 2362 - jedno dieťa
na 10 den po ET HCG 69,33 na 14 den po ET HCG 380, cakali sme dvojicky
14 den po ket 296, cakali sme dvojičky
16DPO - 36
21DPO - 559
28DPO - 7215
jedno babo 🙂 k uhniezdeniu doslo trosicku neskor (sme o 5 dni mensi, ako by bolo podla MS), preto tie nizke udaje, cim chcem povzbudit baby, ktore panikaria s nizkym HCG - dolezite je znasobovanie kazdych 48 hodin, nie hned prvy udaj 😉
ach pardon, som si az neskoro vsimla, ze je tema hcg po embryotransfere.. u nas to bolo prirodzene, ale uz to tu nebudem mazat...
Bez PK na 15.den po ET 189, 1 dieta
ET jedno 8 bunkové emb. 14 deň HCG 745
KET jedna expand. blastocysta 14 deň HCG 1156
Koľký DPO som bola to netuším, lebo neviem, kedy bola ovulka a mávam nepravidlenú MS, no bola som 39DC (môj odhad 19DPO) a hodnoty boli vyše 1000 - koľko presne mi sestrička do telefónu nepovedala. A či je mimúšik jeden alebo dvaja netušíme, lebo na usg nebolo vidno ešte ani gestačný vačok ani nič a máme prísť o týždeň.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
9 den po 5 et 195, 12 den pi 542, 14 den po 1223...jedno baby
Ake mas hodnoty?