Viete poradiť ako zvýšiť hladinu testosterónu????
@skalnicka02 Mám doma ale len čaj.Bude to stačiť...???
@ucholacik čaj je určite lepší ako nič. Ja by som skúsila kapsule, predsa majú vyšší obsah účinných látok ako čaj...
@skalnicka02 idem to pozrieť .Ďakujem.
Nepišeš koľko máš rokov ani hodnoty, ale pokiaľ nespravíš systematické zmeny tak doplnky toho veľa nespravia, treba začať od piky. Dostatok kvalitného spánku - odporúčam knihu "Prečo spíme", šport, ale vyhýbať sa pretrénovaniu. Ak máš nádváhu/matabolický syndróm tak riešiť primárne to. V každom prípade kvalitná strava (nezabúdať na vnútornosti), kontrolovať makro aj mikronutrienty, tie podľa potreby dopĺňať. Dbať na dostatočný príjem Mg, väčšina populácie západneho sveta ho má v strave nedostatok. Vyhýbať sa stresu, fajčeniu, nadmernému užívaniu alkoholu a jednoduchým cukrom. Dať si skontrolovať cholesterol, nízke hodnoty môžu byť problém. Nejaké dôkazy sú aj o rastilnných fytoestrogénoch, bpa a ftalátoch, takže podľa možnosti obchádzať tiež. A doplnkov je veľa, väčšina s pochybným pozadím. Kotvičník v štúdiách u ľudí neočaril, skúsiť sa ale oplatí. Dočasne tst dvíha DAA, nejaké dôkazy sú o DHEA. Cordyceps, reishi, senovka by tiež mohli byť nápomocné.
@ucholacik zinok ma priamy vplyv na hladinu testosterónu čím viac zinku tým vyššia hladina testosterónu samozrejmá nehnat to do extrémov 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ucholacik kotvičník zemný je nato super 😊