Ako zvládate čakanie po inseminácii?

dodasek
18. dec 2019

Baby ako zvladate to dvojtyzdnove cakanie od IUI? Ja mam za sebou 2 deň 🙂 je tu ešte niekto že by nám rýchlejšie ubehol čas pokiaľ budeme testovať 😊

sandrusa777
18. dec 2019

@dodasek ahoj ja som sice nebola na IUI ale mozno buduci rok pojdem alebo na umele...dlho sa nam nedari a to cakanie vzdy ci pride ms poznam... dnes su to dva dni a zachvilu dva tyzdne 🙂

anonim1306
18. dec 2019

@sandrusa777 ahoj ja nechodím na IUI no bola som na IVF a viem si predstaviť čo sa ti odohráva v hlave kým čakáš na výsledok. No ak ti môžem poradiť stanov si cieľ. Ja som si dala cieľ že v robote budem len do konca roka a potom pôjdem na materskú a aj to tak dopadlo

z1984
19. dec 2019

Ja.som bola na IUI a robila som si testy asi od 5 dna 😄 asi na 10 den bolo vidno pod lampou tien druhej ciarky. Vsetci mi hovorili ze mi sibe. Ale vyslo to. Drzim palceeeee aby tinto vyslo a mala krasne sviatky ♥️🙏

dodasek
autor
19. dec 2019

Jej ďakujem vám veľmi pekne povzbudenie ... Mne sa v hlave odohráva veľa ani neviem opísať pocity ale tie bolesti v podbrušku má niekedy vedia vykolajit že či to tak mabyt alebo nie lebo prvý deň som sa z postele ani nepostavila čo som mala také bolesti

z1984
19. dec 2019

@dodasek to som mala aj ja a co som ananasu pojedla. Vraj ten pomaha

dodasek
autor
27. dec 2019

@z1984 presne aj mne poradili a stále pijem ananasovy džús 😊😊testovať mám 31 ale dnes som skúšala a nieje vidieť ešte nic .... Je ešte nejaká šanca

z1984
27. dec 2019

@dodasek to mas 11 den?este mas stake sancu. Mne fakt ukazala uplne taka slaba ciarocka. Ani manzel mi neveril si myslel ze to je duch

dodasek
autor
28. dec 2019

@z1984 dnes 12den som sa potešila snáď to nevidím len ja

z1984
28. dec 2019

@dodasek ano ano vidim aj ja ♥️♥️♥️ gratulujeeem.

dodasek
autor
28. dec 2019

@z1984 ďakujem veľmi pekne ❤️😊až mi odľahlo 😊neviete aký je postup ďalej mne vlastne robili IUI a 2.1my kázali volať do iscare v Martine že ako dopadol test či ešte pôjdem tam alebo ku svojej gynekologicke

katkaba1
28. dec 2019

@dodasek Gratulujem 🙂
Inak, pekná čiarka ešte pred termínom, kolko folikulov bolo? Možno budú aj dvojičky ak ich dozrelo viac🙂
CAR pošle pravdepodobne už k obvodnému gynekologovi na potvrdenie gravidity z krvi. Každé CAR ma vlastný postup.

dodasek
autor
28. dec 2019

@katkaba1 ďakujem boli 2velke folik. Ja som 2mesiace stimulovali a vôbec sa mi nevytvoril žiadny folikul až na 3mesiac som mala 2vacsie

dodasek
autor
28. dec 2019

@katkaba1 u mňa bol ten problém že som mala syndróm polycystickych ovácií od puberty so pamätám že mi MC chodil tak na divoko niekedy po 25dnoch a inokedy aj 65den

z1984
28. dec 2019

@dodasek ja som sla ku svojmu gynekologovi ktory mi zobral krv . Volala som o vysledky povedal mi ake mam vysoke hcg a to som zavolala do centra a tam mi kazali potom prist a skontrolovali zagratulovali ♥️

katkaba1
28. dec 2019

@dodasek Ono niekedy trvá kým sa tie vaječníky spamätajú a naštartujú.
Ja síce PCO nemám, my sme mali problém iný ale 4 roky sme čakali..pokusy IUI, IVF neúspešné.. až nakoniec sme si povedali, že dáme pauzu pre telo aj hlavu aspoň do jari, moj gynekolog ma "nahovoril" na posledný pokus tento rok s Clostilbegytom a domácim snaženim a predstav si - už keď to hlava vzdala tak sa nám to po tych XY pokusoch a investovaných tisíckach € podarilo doma - a keďže foliky aj mne dozreli dva - budeme mať dve fazule 🙂 dnes som presne 12tt 🙂
Preto som sa pýtala na počet 🙂 Bol to šok ale tešíme sa.
Už teraz len pozitivne myslieť, je to klišé ale tá hlava je naozaj dôležitá, som toho príkladom.
Super, že Vám to IUI vyšlo 🙂 Bol to prvý pokus?

z1984
28. dec 2019

@katkaba1 s clostilom vacsinou vychadzaju dvojicky gratulujeem

katkaba1
28. dec 2019

@z1984 Ďakujem krásne🙂 Ja som za tie 4 roky už tolko nastimulovala, že až.. neverila som vôbec, že by to mohlo vyjsť keďže ani IVF pokusy nevyšli a už vôbec nie hneď dve babätká 🙂 ..ale ono asi naozaj keď hlava povie "už dosť" a najmenej človek čaká tak vtedy to príde❤

z1984
28. dec 2019

@katkaba1 mne clostil zabral raz ale potratila som. Potom az inseminacia na prvy krat. Ale unas nieje ziadny problem. Manzel zdravy a ja tiez len nemam ovulaciu. Aj na povedali ze mame moznost otehotniet prirodzene ale mozno to bude do pol roka mozno 5 rokov. Manzel zacal teraz chudnut mozno to bolo aj nadvahou .uvidime chceli by sme hned aj druhe. A dvojicky super drzim palcee

katkaba1
28. dec 2019

@z1984 Nám práve prirodzene šancu ani nedávali, toto bol taký posledný výkrik do tmy by som povedala ale zrovna toto vyšlo.
Ak je problém len ovulácia tak by sa tomu malo dať 'lahko' pomôcť. Aj keď presne ako pišeš - môže to trvať. Ale ono to môže trvať aj s lekarskym zasahom ako u nás - 4 roky.
Ja som ako 'očistu' po tých hormonoch začala po lete po poslednom KET piť alchemilku, kupila Gynex, muž jedol vit.E 400mg a či aj nieco z toho pomohlo neviem..ale odporučam, neuškodi.
Držim palce aby sa Vam čo najskôr podarilo.

z1984
28. dec 2019

@katkaba1 ano skusala som aj alechemilku aj gynes aj inofolic a nic mi nepomohlo. Aj mi v centre doktor naznacil ze to mam v hlave ze mam troska upustit. Ale da sa na to nemysliet?2.3 mam termin tak uz to dobojujeme do uspesneho konca

dodasek
autor
28. dec 2019

@katkaba1 tak gratulujem 😍😍áno bol to prvý pokus .... A tak keď budú dve budeme to mať naraz nejak by sme to zvládli

dodasek
autor
28. dec 2019

@z1984 juj baby len ma moc nestraste ale keď budú dve bude radi aj tak sme šťastný že sa to podarilo

z1984
28. dec 2019

@dodasek my mame len jedno ale moj manzel si prial dvojicky

dodasek
autor
28. dec 2019

@z1984 tak poteší všetko hlavne keď sa tak dlho snažíme každá si to zaslúžime 😍

katkaba1
29. dec 2019

@z1984 Veď to..nemyšlieť na to je velmi ťažké.
Držim velmi-velmi palce nech všetko dobre dopadne ❣

@dodasek wow, na prvý pokus je to ozaj skvelé 🙂 Daj vedieť potom ako si dopadla 🙂 držim palce❣

dodasek
autor
29. dec 2019

@katkaba1 určite dám vedieť je veľmi ťažké na to nemyslieť ja som dva dni po vklade fakt ze sa snazila len ležať a piť ananasove džúsy a potom som sa nejak zamestnala nad prípravou vianoc že som fakt na tým vôbec nerozmýšľala ale keď som si aj spomenula na to a tak rozmýšľala že a hádam sa to podarí vždy som si povedala aj druhú verziu že nevadí keď to nebude tak skúsime ešte šak na prvý krát sa to nezadari kazdemu

terezka288
28. feb 2020

@z1984 vyslo vam to na prvy krat?

z1984
28. feb 2020

@terezka288 ano na prvy krat. V pondelok ma nasa princezna mesiac

terezka288
28. feb 2020

@z1984 Tak to vam pekne gratulujem

didi2102
28. feb 2020

@dodasek ja som ani 13den nemala.oozitivny test po IUI dalsi den mi brali krv,mala som velmi nizke hcg - ze nepotvrdene tehu,tak ma o4 dni znovu testovali a bolo zvysene ale mierne ... mam syna

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre