Baby ako zvladate to dvojtyzdnove cakanie od IUI? Ja mam za sebou 2 deň 🙂 je tu ešte niekto že by nám rýchlejšie ubehol čas pokiaľ budeme testovať 😊
@sandrusa777 ahoj ja nechodím na IUI no bola som na IVF a viem si predstaviť čo sa ti odohráva v hlave kým čakáš na výsledok. No ak ti môžem poradiť stanov si cieľ. Ja som si dala cieľ že v robote budem len do konca roka a potom pôjdem na materskú a aj to tak dopadlo
Ja.som bola na IUI a robila som si testy asi od 5 dna 😄 asi na 10 den bolo vidno pod lampou tien druhej ciarky. Vsetci mi hovorili ze mi sibe. Ale vyslo to. Drzim palceeeee aby tinto vyslo a mala krasne sviatky ♥️🙏
Jej ďakujem vám veľmi pekne povzbudenie ... Mne sa v hlave odohráva veľa ani neviem opísať pocity ale tie bolesti v podbrušku má niekedy vedia vykolajit že či to tak mabyt alebo nie lebo prvý deň som sa z postele ani nepostavila čo som mala také bolesti
@dodasek Ono niekedy trvá kým sa tie vaječníky spamätajú a naštartujú.
Ja síce PCO nemám, my sme mali problém iný ale 4 roky sme čakali..pokusy IUI, IVF neúspešné.. až nakoniec sme si povedali, že dáme pauzu pre telo aj hlavu aspoň do jari, moj gynekolog ma "nahovoril" na posledný pokus tento rok s Clostilbegytom a domácim snaženim a predstav si - už keď to hlava vzdala tak sa nám to po tych XY pokusoch a investovaných tisíckach € podarilo doma - a keďže foliky aj mne dozreli dva - budeme mať dve fazule 🙂 dnes som presne 12tt 🙂
Preto som sa pýtala na počet 🙂 Bol to šok ale tešíme sa.
Už teraz len pozitivne myslieť, je to klišé ale tá hlava je naozaj dôležitá, som toho príkladom.
Super, že Vám to IUI vyšlo 🙂 Bol to prvý pokus?
@katkaba1 mne clostil zabral raz ale potratila som. Potom az inseminacia na prvy krat. Ale unas nieje ziadny problem. Manzel zdravy a ja tiez len nemam ovulaciu. Aj na povedali ze mame moznost otehotniet prirodzene ale mozno to bude do pol roka mozno 5 rokov. Manzel zacal teraz chudnut mozno to bolo aj nadvahou .uvidime chceli by sme hned aj druhe. A dvojicky super drzim palcee
@z1984 Nám práve prirodzene šancu ani nedávali, toto bol taký posledný výkrik do tmy by som povedala ale zrovna toto vyšlo.
Ak je problém len ovulácia tak by sa tomu malo dať 'lahko' pomôcť. Aj keď presne ako pišeš - môže to trvať. Ale ono to môže trvať aj s lekarskym zasahom ako u nás - 4 roky.
Ja som ako 'očistu' po tých hormonoch začala po lete po poslednom KET piť alchemilku, kupila Gynex, muž jedol vit.E 400mg a či aj nieco z toho pomohlo neviem..ale odporučam, neuškodi.
Držim palce aby sa Vam čo najskôr podarilo.
@katkaba1 určite dám vedieť je veľmi ťažké na to nemyslieť ja som dva dni po vklade fakt ze sa snazila len ležať a piť ananasove džúsy a potom som sa nejak zamestnala nad prípravou vianoc že som fakt na tým vôbec nerozmýšľala ale keď som si aj spomenula na to a tak rozmýšľala že a hádam sa to podarí vždy som si povedala aj druhú verziu že nevadí keď to nebude tak skúsime ešte šak na prvý krát sa to nezadari kazdemu
@z1984 vyslo vam to na prvy krat?
@terezka288 ano na prvy krat. V pondelok ma nasa princezna mesiac
@z1984 Tak to vam pekne gratulujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dodasek ahoj ja som sice nebola na IUI ale mozno buduci rok pojdem alebo na umele...dlho sa nam nedari a to cakanie vzdy ci pride ms poznam... dnes su to dva dni a zachvilu dva tyzdne 🙂