Chcela by som vediet ake mate skussenosti alebo ktore centrum by ste odporucili a preco Reprofit - Brno, ReproGenesis - Brno alebo Iscar? dakujem za odpovede 🙂
@kikuska_wedge no ja chodim tiez do Iscaru a zatial ziadny uspech, tak zvazujeme tiez to Brno a ku ktoremu doktorovi chodis?
ahojte dievcata.....ja sa pokusam o dieta cca 7rok ,zial bezuspesne....23.9.2015 som objednana s partnerom do ginfiv v Bratislave....zatial na konzultaciu chcem sa opytat mate niektora skusenosti s ginfiv v Ba? na tej konzultacii ma aj vysetria alebo....poradte ...
@tobiaskababo ahoj, no s ginfiv v BA nemam skusenosti, ale mna v centre aj vysetreli ale len take zakladne veci ...to je individualne podla toho aky mas problem... mne lepsie hlbkove vysetrenie urobila moja gynekologicka 😉
@tobiaskababo ahoj,my chodíme do Gyn-fivu k Dr.Stenovej,prvá konzultácia bola dosť dlhá cca 45min,mňa hneď aj doktorka vyšetrovala,zisťila problém u mňa a krvné testy to len potvrdili,objednala partnera na spermiogram(,ale ten je úplne v poriadku),a nasadila liečbu a určila ďalšie postupy,všetko mi vysvetlila,ja som zatiaľ spokojná aj keď sme bohožiaľ bez pozitívneho výsledku,chodíme tam od apríla.
Ahoj,my sme chodili do Gyn Fiv v Nitre.Ja som v aprili tento rok otehotnela po takmer 2 rokoch snazenia,ale nasledne som potratila - 2x som mala biochem tehot. 🤐 a moj gyn.postavil k tomu svojsky.Takze na naliehanie spoluziaka tiez gyn.som sa rozhodla to uz riesit.Na konzultaciu sme necakali dlho,mna hned vysetrila Dr.Stenova a vzali mi este krvne testy a partner bol na spermiogram.A ked sme sli na dalsiu konzultaciu o mesiac tak som presne den predtym zistila,ze som tehotna zase,cize som otehotnela dalsi cyklus spontanne,ale v CAR sa zistilo,ze mam mutacie v krvi takze mi potom hned odporucili ist na dalsie vysetrenia,co ma uz poslal moj novy gynekolog.Takze reproduk.imunologia,hematologia,cievne.Nakoniec sa potvrdili 4 krvne mutacie,jedna z nich je agresivna na potraty.Takze si picham fraxiparin. Zatial sme ok.
Ale vratim sa v CAR.My sme sa doma dohodli,ze pojdeme na diagnostiku najblizsie kde to mame co bola NR.Ak by bolo potrebne absolvovat napr.IVF tak sme boli rozhodnuti pre Helios Martin. Tiez som hladala info co sa tyka CR centier.Bolo mi povedane,ze to zalezi od poistovne.Ja mam doveru a ta preplaca CR,ale je nutne absolvovat 1cyklus IVF na SK a az potom by preplatili cast nakladov v CR.Snad som ti pomohla.Castokrat moze byt banalny problem nato,aby zena otehotnela.Ako u mna prirodzene som otehotnela 3krat,ale dvakrat to odislo a chvalabohu,ze dosli na pricinu. Prajem vela stastia.
@majorosovalucia dakujem za odpoved.....ja akurat riesim problem kt priatel nevie ze pred 5r som mala kondylomi a nvm ci je to hned hpv lebo gyn mi nic okolo toho nepovedal iba to ze odkial mam taku kravinu a ze vraj prave kondylomi maju zeny aj pred porodom...nvm ci mi to tam zistia...a v gin five sa za vysetrenia plati ? Lebo mvme na aku sumu sa mame pripravit
@tobiaskababo ahoj,my sme platili obj.na presnu hodinu 2x9,90 eur a za spermiogram 16 eur.Ostatne vysetrenia preplaca poistovna krvne tie specialne.Mne sa planovala laparo diagnostika za to som mala doplacat,len cenu neviem.Medzitym som otehotnela.Drzim palce.
Dakujem :-*
ahojte baby my sme chodili do Helisou v Martine...nemožem sa sťažovať...pristup profesionalny,doktorky fajn velmi ..
nas všetko vyšlo uuplne komplet už aj s poistovnou čo nam dala aj cesta aj lieky čo som doplacala aj za sono už prenatalne halosperm....3700... my sme dávali 2300cca-mali sme dost vela vajičok 21 a dali sme všetky ICSI oplodnit preto to dost vyšlo poistovna nam dala 1500e celu sumu a žiadost bola schvalena za cca 8 dni ...a uspešne na prvý krát KET,lebo čerstvy vklad som musela odložit kvoli operácii...
takže tak
@tobiaskababo ahoj ak si zo ZH prečo nejdeš do Martina helios? je to blizko a skvelý pristup...na BA som nečitala moc dobre referencie
Ahoj
@maminka1986 ....no priatel neni moc nadseny s tou Ba ale pocula som ze v Ba to neni az tak drahe....ale rano tam zavolam a zistim si to osobne ....diky za radu vazim si to :-*
@tobiaskababo neviem ake to je tam či drahe ale to čo dáte na cestu do BA sa tým padom tomu vyrovná potom vieš ako je to dlaeko a Martin mate ozaj blizko ak ste blizko okoloa ZH ..jasne nie je začo 🙂) a su ozaj super tam ja odporučam
Ahojte zienky, mam pre Vas ponuku.
Potrebovala by som par kontaktov na prieskum o CAR, kazda respondentka, ktora sa zucastni vsetkych 3 faz ziska 40€, je to anonymne. Ak mate zaujem, poprosim Vas poslat do spravy kontaktne udaje: meno a priezvisko, telefonne cislo, vek a mesto v ktorom zijete. Do tohto prieskumu potrebujeme zeny, ktore splnaju nasledujuce kriteria:
Vek 25 - 45 rokov
BOLI NEUSPESNE LIECENE NA NEPLODNOST U AMBULANTNEHO GYNEKOLOGA A BOLA IM ODPORUCANA NAVSTEVA CENTRA ASISTOVANEJ REPRODUKCIE
Zistovali si blizsie informacie (z roznych zdrojov) ohladne CENTRA/CENTIER ASISTOVANEJ REPRODUKCIE
ODMIETAJU NAVSTEVU CENTRA ASISTOVANEJ REPRODUKCIE
Pripadne NAVSTIVILI CENTRUM, ALE NEBOLI LIECENE V CENTRE ASISTOVANEJ REPRODUKCIE
Prieskum sa sklada:
1. faza – prihlasenie respondentiek
2. faza – telefonicky 5 minutovy rozhovor, ktory sluzi k poskytnutiu blizsich informacii potrebnych k prieskumu
3. faza – ucast na rozhovore v mesiaci September 2015, podla dohody s respondentkami. Individualny rozhovor vedie nasa skusena, prijemna a empaticka moderatorka. Rozhovor bude trvať cca 1,5h. – 2h. hodiny.
(Je vam zarucena anonymita poskytnutych informacii, ktore sluzia na interne spracovanie)
Odmena pre respondentky, za ucast na tomto prieskume je 40 EUR
Tento prijem je vyplateny podla zakona 595/2003 Z.z. o daniach z prijmov podla paragrafu 8 ostatne prijmy, ide o prijem z prilezitostnej cinnosti oslobodeny od dane z prijmov podla paragrafu 9 pismena g.
Zistila som ze v Helios Mt sa doplaca za krv spermiogram aj sono.....ja som rozhodnuta ze pojdeme do ginfiv Ba a uz sa tesim nech to stoji co to stoji a nvm co ma tam caka ale citim akoby som sa blizila do ciela a verim ze to babo bude v brusku do vianoc 😀 23.9.mam konzultaciu tak vamdam vediet ako som pochodila
@tobiaskababo ak ideš na IVF všetko ti prepláca poistovna....spermiogram sa platí všade
Ahooj....tak konzultacia prebehla velmi rychlo asi 15min....plus gyn vysetrenie kt mi urobili tiez....obj ma na hormonalny profil a geneticke vys na kt som bola ale vysledky budu o tyzden....pristup p.Behunovej bol velmi chladny ale profesionalny 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som chodila do Reprofitu a do Iscaru. Za mna jednoznacne Reprofit.