Ako to prebieha v Gynpor Sliač?

daili
30. jan 2020

Ahojte babule, bola ste niektorá prosím Vás v Sliaci na laparoskopii? Alebo prefuku?
Snažíme sa o bábätko a mala by som otázky ako to tam prebieha, po koľko od laparo ste otehotnela asi a vlastne celkovo má zaujíma ta laparoskopiu ten priebeh a čas.
Ako to prosím Vás prebiehalo?
A mám otázku či tam niektorá bola cez noc a ci tam nefunguje nejaká samostatná izba a ze by aj priateľ tam ak by si ma tam nechali tak mohol somnou prespať nakoľko sme z ďaleka, neviete? Ci tam aj také niečo funguje?

ukulela
31. jan 2020

@daili ja ken ku izbe- myslim, ze skor nie - nic take ani nepisu. Ale blizko (do minuty chodze) su od gynporu asi tri penziony. takze jednu noc by prezil aj na sliaci.

callisia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daili
autor
1. feb 2020

@ukulela super aspoň ze tak ďakujem za info 🙂

daili
autor
1. feb 2020

@callisia super teda gratulujem 😍
Ja sa obávam z mojej strany lebo určite mám dosť zrastov ešte aj ako mala stále som mala zápal a teraz nemám a ani moc pravidelnú MS. Ešte stále mi chýba aj zelezo alebo hemoglobin :/

cecilkaa
4. feb 2020

Ja som tam tiež bola na laparoskopii, veľmi som sa bála, ale moje obavy boli zbytočné. Prišla som o deviatej, cca o desiatej som šla na sálu, dokonca som si mohla nechať svoju nočnú košeľu, stačilo len vyhrnúť. Prvé dva dni boli trocha bolesti, ale nič také strašné, napr. po infúzii som necítila vôbec žiadnu bolesť, a potom sa to už veľmi rýchlo zahojilo. Ak by som mala ísť znova, určite by som šla opäť tam. Zistili mi endometriózu, som pár cyklov po laparke, ale zatiaľ sa prirodzene nepodarilo a navrhli nám IVF (prvé). Takže onedlho ideme do toho a snáď sa podarí 🙂

daili
autor
5. feb 2020

@cecilkaa ďakujem veľmi pekne. Mňa to čaká všetko 😭 no veru, nič príjemné obávam sa tiež co zistia mne. Je to katastrofa keď žena chce dieťa a nedarí sa... A taka co si ho nezaslúži je hneď v tom 😥 ale neboj bude dobre budeme všetky mamičky raz. Držím ti palce 😍

cecilkaa
5. feb 2020

@daili Ďakujem 🙂 Neboj, ani nevieš ako a za chvíľu budeš mať zákrok za sebou a uvidíš, že to nič nie je a nabije ťa to novou energiou, lebo budeš vedieť že nemáš problém a otehotnenie bude len otázkou času alebo ak zistíš, že nejaký problémik je, tak ho aspoň budeš môcť efektívnejšie riešiť 🙂 V podstate všetky pacientky, okrem jednej, s ktorými som sa počas môjho pobytu v Gynpor rozprávala, mali problém s otehotnením. Trocha pomôže duši, keď žena vidí, že v tom nie je sama a že kopec žien sa borí s týmto problémom. I keď v okolí doparoma takých veľa nemám.. takmer všetky známe buď majú deti alebo sú tehotné 😨 😀 A máš pravdu, také čo vôbec nie sú pripravené a nastavené na materstvo, otehotnejú väčšinou hneď.

daili
autor
10. feb 2020

@cecilkaa ďakujem za podporu ☺️☺️💕 no ved toto ja tiež v tom najhoršom období keď som sa snažila a túžila najviac tak zrovna kamarátka mi oznámila že je tehotná o 2 dní ďalšia a o týždeň po nich tretia všetky 3 naraz boli tehotné v tom istom mesiaci... Už som nemala ani oporu pri sebe ktorá cíti to co cítim ja... Už majú rok a pol ročne detičky .. No a teraz keď som zasa nasla oporu co prežívala to isté čo ja tak dva týždne dozadu mi povedala ze je tehotná 😂 len ja furt nič.. Ale tak som šťastná teším sa s ňou ako keby som čakala vlastne.. Ale zároveň viac ma to dava dolu keď som už v takom kruhu ľudí... Už fakt mam iba priateľa ako oporu aj keď on to určite neznáša ako ženy ktoré sú na tom istom 😶 nechápe to tak určite ako to cítim ja ☺️ ale povedala som si ze nádej tam je vždy, ta kamarátka mala ešte cez vianoce zápal a bum zrazu novinka takže už len počkať co zistia a ísť ďalej. Inak nepočula si o tej jonasovej metóde? Ci sa dá tomu veriť? Chcela som po tej laparoskopii to vyskúšať

sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
callisia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kundiboo
6. sep 2022

@cecilkaa ahoj prosím ta potrebovala si výmenný lístok alebo odporúčanie od lekára gynekológa? Tiež sa bojím endometriozy, mala si nejaké priznaky co by tomu nasvedčovali?

cecilkaa
6. sep 2022

@kundiboo nie, nepotrebovala som ziadny vymenny listok. Priznaky endometriozy som veru mala, a to velmi silne menstruacne bolesti a predmenstruacne spinenie. Ale vsetko dobre dopadlo a napriek ochoreniu som otehotela a porodila vytuzene babatko 🙂

kundiboo
6. sep 2022

@cecilkaa krásna správa, gratulujem 🥰🥰

kundiboo
6. sep 2022

@cecilkaa a pls to išlo cez poistovnu? Alebo koľko si platila ,doplácala?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre