Ahojte, chcem sa spýtať ako ste znášali soft stimul? Ako ste sa cítili? A tak... Ja začínam o cca 10 dní 🙂
@ikuska ja idem tiež do reprofitu v Brne a mám 41, takže tiež ako samoplatca. Tak som zvedavá ako to celé bude. Tak držím moc palce 👍❤
@zuzkalujza dakujem velmi pekne 🙂 ja mam odstranene vyjcovody a to bola pricina, tak verim ze to bude aj teraz.
@zuzkalujza Budes potrebovat aj lieky, ci uz nieco mas doma?
@zuzkalujza Inak ja mam 37 rokov, tak som zvedava ci zajtra na UTZ budu vajka
@ikuska pre lieky ideme 23. aj na sono
@sandra151 joj to by bolo super. Inak ideme aj my v utorok do Brna. 9:15 tam mame byt. Vy idete kedy?
@zuzkalujza stimulujes femarou ?
@zuzkalujza ja som mala femara 3x1 od 2 dna na 5 dni a nic viac, Brno RG, ja mam nizke amh..
Akurat som sa velmi potila, su to antiestrogeny, cize take navaly tepla, inak nic, citila som vajwcniky ale to je ok a mozno trochu padanie vlasov ... inak myslim , ze viac ma boleli z clostilu v min... vysledok som mala rovnaky... akurat som usetrila peniazky
@zuzkalujza ahoj, ako ste dopadli vcera, ja mam dnes 9.15 OPU.
@ikuska dopadli sme dobre, spravili mi sono, či nemám cysty niekde, lebo, že to by bol problém. Ale bolo všetko v poriadku, tak povedali, že môžeme začať stimulovať, keď príde mrška. Potom nám ešte sestrička vysvetlila kedy a ako brať lieky a pichať injekcie a poučila nás o ďalšom postupe. Takže keď príde mrška od druhého dňa nasadím lieky + injekcie a na na 8 deň mám prísť na ultrazvuk. Podľa toho ako to pôjde naplánujú deň odberu. Strašne ti držím plačeky, daj vedieť ako ❤😘
@ikuska Ahoj, no ako si dopadla?
@zuzkalujza ahoj, zatial dobre, oplodnili sa vsetky tri, v sobotu budu nove informacie kolko sa ich vyvija.
@ikuska tak držím palce 👍❤
@zuzkalujza moc ďakujem 💞
@ikuska, @zuzkalujza Ahojte, nezostala náhodou niekomu femara?? 8 tbl by som súrne potrebovala...lekár má dovču... :(
@medovnicek123 ano ja mam
@medovnicek123 marcel ?
@zuzkalujza mozem vam napísať správu?
@nila1111 asi ste si ma pomylilu s niekym ;)
@medovnicek123 jasne
@medovnicek123 pisala si , ze lekar ma dovcu, len sa pytam ci sa vola marcel 🙂
@zuzkalujza Ahojte, pripojím sa ak mozem. Ideme na nas 2 pokus ivf v reprogenesis ( pretoze pri 1 mi praskli 4 folikuly pred odberom ) tentokrát mi dali tabletky ETRUZIL. (proti rakovine prsnika, pise tam neuzivat ak mate stale menstruaciu, a pod) neviem nikde najst informacie Etruzil a IVF . K comu je to dobre. Uprimne mam z toho strach. Ma niekto podobne skusenosti? Ake lieky ste mali vy pri minimalnej stimulacii? Dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, nie je to nic strasne, od 2 dna cyklu beres tabletky, pichas injekcie, na 8 den utz a potom uz len odber cca 12 den a vklad podla toho ci mas predlzenu kultivaciu alebo nie, tak cca o 3 dni. Ja chodim do Reprofitu Brno ako samoplatca, pred 6 rokmi som bola na tom a teraz idem znova, v piatok mam utz tak som zvedava ako sa mi vyvijaju vajka, lebo uz mam 37 rokov.