Ako ste sa cítili po KET?

nelly1412
29. jún 2020

Ahoj babenky ;) chcem sa len spytat ci ste citili nejake zmeny po KET, ked sa Vam podarili otehotniet. Ja som bola na vklade 26.6. A uz neviem ci si cosi nahovaram alebo nie, kedze po babatku uz dlho tuzime. Za kazdu skusenost a odpoved Vam dakujem.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelly1412
autor
29. jún 2020

@bambulienka25 dakujem. A aj sa Vam podarilo?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
balalea
29. jún 2020

@nelly1412 ja som bola n vklade 17.6 a cítim sa normálne , nič specialne 🤷‍♀️ Asi 5 deň po KET má bolelo brucho, aj teraz sem tam zabolí ale keďže beriem estrofem a utros nevsimam si to . Včera + dnes má pobolieva hlava, čo tiež môže byt utrosom.
Krv mám v stredu tak uvidíme
Nesleduj sa 🙂

nelly1412
autor
29. jún 2020

@bambulienka25 to ma mrzi a na kolki krat sa Vam podarilo ?

nelly1412
autor
29. jún 2020

@balalea tak vela stasticka aby to dopadlo dobre 🙏. A bol to Vas prvy vklad ? Ja mam 2.KET momentalne a praveze sa snazim nemysliet nato len po 3rokoch snazenia to velmi nejde ... ja mam iba progestranelle a kyselinu listovu beriem.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelly1412
autor
29. jún 2020

@bambulienka25 to ma velmi mrzi. Bodaj by sa Vam zadarilo cim skor . Aj Vam povedali preco sa nedari ? A v ktorom centre ste ? Ak to teda neni pre Vas citliva tema

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
balalea
29. jún 2020

@nelly1412 mala som jedenET - neúspešný , toto je prvý KET. 2x iui neúspešne, plánovaný styk .. tiež sa snažíme 2r otehotnieť že snažíme .. pre mna to bolo horsie na to nemyslieť keď som sa snažila prirodzene .. teraz to beriem ako to je.. je to ako ruleta, buď čierna alebo červená, parna , neparna.. KET vyjde alebo nevyjde..nie je v tvojich silách to ovplyvniť (teda iba negatívne 😃)

wejuska7910
29. jún 2020

Ja som mala hned v den ket menstruacne bolesti a tie trvali tyzden,bolo to uhniezdenie na 7den pekna ciarka

nelly1412
autor
29. jún 2020

@balalea ako aj ja si poviem co ma byt to bude. Len som bola zvedava ze ci niektora mala nejake priznaky 🙂 lebo ja som mala prvy den bolest ale odvtedy fajn raz za cas citi nejaky tlak ale inak nic. Jednoznacne pozitivne 😊 a teraz si aj po KET ?

nelly1412
autor
29. jún 2020

@wejuska7910 jeeej tak to je super ;) a to si bola teraz dakedy na vklade ?

wejuska7910
29. jún 2020

@nelly1412 20.5😊

mira91
29. jún 2020

@nelly1412 ahoj, ja som mala 1x vklad 15.6. a dnes potvrdené negatívne výsledky z krvi😢 už len čakať na ms,ktoré meškajú a pojdeme opäť na vklad.Držím ti palce✊🏼

petruska21
29. jún 2020

@nelly1412 ahoj ja som tiež bola na KET 26.6. a tiež som len prvý den cítila také pichanie v brušku inak už nič odvtedy ... len troska tlak cítim v podbrušku ale snažím sa niečim zamestnať aby som na to nemyslela 😀 nie vždy sa to dá ... som šla dneska do obchodu no som si nabrala na krky ťažká taška troska som sa ponatahovala 😀 ale nejdem sa stresovať všetko dobre dopadne 😘

maggie86
29. jún 2020

Ja som tesne po 1. Ket necitila nic az po par dnoch som mala vsetko citlive a prekrvene. Myslela som, ze z progesteronu ale mala som slabo pozitivny test a par dni po meskajucej MS to prestalo a na dalsi den ciarka zmizla, cize biochemicke. 2. Ket detto, tiez som vsetko citila a potom som si tam nieco natiahla a odvtedy spinim a necitim nic. A nic z toho. A tiez neviem ci mi sibe a vsetko som si vsugerovala alebo to fakt clovek moze citit. Nemam ani pocit ako pred ms a to uz mi meska ale koli progesteronu tak idem na krv aby som ho mohla vysadit

maggie86
29. jún 2020

@petruska21 pozerem ze si si tiez nieco natiahla pri nakupe tak dufam ze som ta nevystrasila 😃 u mna to zrejme bola aj tak iba zhoda nahod a s tym nakupom to nesuvisi, resp aj keby suviselo tak bolo zle uhniezdene inak mu nemoze predsa ublizit 2kg tazka. Sibe mi uz a zbytocne to analyzujem

nelly1412
autor
29. jún 2020

@wejuska7910 jooooj tak nech ti vsetucko dobre dopadne 🙏🙏🙏 velmi to prajem kazdej ktora tuzi byt maminkou 🥰

nelly1412
autor
29. jún 2020

@petruska21 no tak sme v tom spolu 🙂 velmi ti drzim palce a neboj treba si po tom tazkom nakupe oddychnut a bude to 😁 ja som aj pn ( kedze som pred 3rokmi potratila ) ale zato som tak ze cosi porobim a pol hodka oddych a potom znova 😉 daj mi vediet ako ti to dopadlo 🥰🥰🥰

nelly1412
autor
29. jún 2020

@maggie86 no to ma mrzi 😪 a kam chodis ? A mas este mrazacikov ? No ako som uz pisala mam tiez uz druhy vklad ale ten prvy bol iny ... tak nech sa ti skoro zadari 🙏

petruska21
29. jún 2020

@nelly1412 aj ja som PN nechcem nič riskovať, lebo mám nízku rezervu vajíčok ... jeden vajickovod nepriechodny, začínajúca endometrioza ... normálne sme sa snažili 3 roky otehotnieť prvé IVF neúspešne žiadne vajíčko vhodne oplodnenia teraz druhé IVF jedno mám teraz po KET v brušku a druhé máme ešte v mrazáčiku 👶 aj tebe veľmi držím palce ✊😘 dám vedieť dúfam, že to bude pozitívne aj v tvojom aj v mojom prípade 🤗 kedy más ísť na krv?

nelly1412
autor
29. jún 2020

@petruska21 noo nam z 5vybratych a 4 uchytili 🙂
Teraz mam druhy vklad a este tiez mame 2mrazacikov ale tych isto budem potrebovat az o par rokov 😁
Vies co 10teho idem na krv a ty ? A kam chodis do centra ?
Treba si trosku verit a istoooo nam to vyjde 🙏

juliet86
29. jún 2020

dva dnibpo ket som zacala casto cikat. 8dni po ket 1kratke spinenie. boleli ma vajecniky ako pred kramami. 11ty den hcg krv 567. a momentalne mam nabeh na poporodnu depresiu ale milujem ju strasne moc drzim palce

balalea
29. jún 2020

@nelly1412 áno, v stredu idem na krv, netestujem takze netuším na com som 🙂🤷‍♀️

nelly1412
autor
29. jún 2020

@juliet86 jeeeej blahozelam maminka 👶 neboj zvladnes to a depresia mozno iba prejde vedla teba 😉 ver si a ono to pojde ( nemozem hovorit z vlastnej skusenosti ale verim ze kazda zena ma v sebe vela sil a zvladne este viac ako si mysli ) 🤗

nelly1412
autor
29. jún 2020

@balalea strasne ti drzim palceky ✊🙏 daj vediet a kde si bola v centre ?

petruska21
29. jún 2020

@nelly1412 ja idem tiež 10.7. na krv chodim do Heliosu 🙂 a ty?

nelly1412
autor
29. jún 2020

@petruska21 aj ja som v heliose v MT 😉 tak moc moc moc moc drzim palce a mozno sa tam aj stretneme 🤗

maggie86
29. jún 2020

@nelly1412 ja chodim do Iscare. Som s nimi spokojna aj ked mi zatial stastie nepriniesli, ale pristup je fajn. Mam este jedno mrazene, ale uz sa psychicky pripravujem na daslie ivf

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre