Ahojte žienky, tak teda po 2 ročnom neúspešnom snažení sme sa rozhodli obrátiť sa na centrá. Sme z NR, centrum v Piešťanoch sa nám zdá najbližšie,našla som si aj tel. číslo, no nikto mi nedvíha.. Alebo radšej BA? Poraďte, podľa čoho je dobré vybrať centrum a čoho by sme sa mali vyvarovať. Vďaka 😉
vlastnu skusenost nemam, ale sprostredkovane ti odporucam Iscare v Martine
ja chodim do Iskare v Martine a som velmi spokojna 🙂
ja chodím do Heliosu v MT a zatiaľ som spokojná s ich prístupom, hlavne MUDr.Gáťová
odporučila by som ti Ferticent v BA,,všetci sú tam veľmi mily,,vrátane lekára 🙂 neberú ťa tam ako další zisk do ich peňaženky,,nevolajú ťa podla čísla,,ako v inom centre,ale pekne si ťa privolá sám pán lekár tvojim priezviskom 🙂 bola som s nimi veľmi spokojná,,nemenila by som 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj. CAR v PN uz neexistuje, v oktobri minuleho roka ho zavreli, lebo poistovne s nimi nechceli uzavriet zmluvy, ze je na SK uz CARov dost 😠 😖 inak tam bol super lekar, ten co tomu sefoval, dr.Vodicka, uz pracuje myslim niekde v Olomouci. skus sa popytat v jednotlivych temach na to ktore CAR. moj gyndo mi odporucil bud HELIOS v MT alebo ISCARE v MT, ak teda chces vyuzit poistovnu. ak by si bola ochotna platit si aj z vlastneho vrecka vsetko, tak potom vyborny je REPROFIT alebo UNICA v Brne. inak to vraj beru v ostatnych CAR-och ako na pase a teda aj ten pristup maju taky. v tychto, co som ti spominala, su vraj mili a ustretovi (osobne neviem, bola som len v REPROFITE v Brne, len co som pocula) a to je, myslim si, tiez podstatne a dost. lebo cely ten proces je psychicky dost narocny a ked ti pride do cesty este nejaky doktor, co je k tebe neprijemny, tak ti to urcite neprida.
neviem, ci som ti pomohla, snad aspon trosku. zelam ti aby si nemusela dlho chodit do CARu, drzim silno palce