Ahojte, chcela by som pocut ako sa u vas odzrkadlil cely ten priebeh IVF. Pribrali ste, schudli? A podarilo sa vam IVF hned na prvy krat? 😉
a ktore CAR si navstevovala?
ja som nepribrala lebo od prvej tabletky az po odber a aj ponom som pila 3-4 litre tekutin a skoro do odberu som makala 20 km na stacionari pri TV 😀 pichala som si vzdy vecer ked som vedela ze som doma o 22 hod a necitila som ziadne nalady ani chute ,mne sa ET nepodarilo ale idem na KET a mam 5 mrazacikov
@lucyfromuk ja som počas IVF nepribrala ani gram a ani som necvičila a ani nijak neobmedzovala......IVF sa podarilo,na prvý šup ale je to ešte skoro.....o tom hovoriť.....(v mojom prípade) náš problém bol ten že nemám vajcovody,chodíme do Gynfivu (Harbulákovi) a dali sme si embryoscope,predlženú kultiváciu lebo spermiogram máme super a platili sme okolo 900€ cez poisťovnu ....ale kočka čo bola so mnou tá musela dať aj ICSI (napichnutie vajíčka pri zlom spermiograme) a tiež otehotnela zarovno so mnou!!! podľa mňa záleží aj od toho koľko máš rokov a aký je problém.....mne dobre reagovali aj vaječníky na injekcie a všetko išlo ako po masle.....všade tu píšu o Brne ale časovo a dialkovo nám to nevyhovovalo!!!Lebo keď sme si prerátali cestu tak by nás to stálo viac....a čo viem tiež sa tam veľa ženám nepodarilo,no je tam milší presonál....no zasa nebudem tam chodiť celý život a postupnosť je skoro tá istá 😉 držím palce
Ahoj, ja som uz po vklade embyii nabrala cca 5kg mozno aj vdaka miernemu OHSS. Ale ked mi okolo 7-8tt zacali nevolnosti velmi rychlo som ich zhodila. Bolo to moje prve IVF a hned uspesne. Drzim palceky 😉
a ked nevyjde prvy ET a a potom idete na KET tak to sa asi kolko plati? a rata sa to ako dalsi pokus cez poistovnu alebo nie? mam v tom chaoz. 😖
@lucyfromuk to KET to je vlastne vklad embryok co ti zostali cize mna nastimulovali a pri odbere som mala oplodnenych 13 vajicok no nakoniec mi 2 embryjka vlozili a 10 embryok mi zamrazili,tych 10 teraz mozem pouzit na to KET ,ktore sa v mojom centre plati 130eur ,takze zalezi do akeho centra budes chodit lebo kazde ma iny cennik..... 🙂 najlepsie by bolo sa rozhodnut do akeho centra chces ist a potom si mozes najst aj tu na modrom koniku temy suvisiace s tym centrom a ked tam napises tie baby ti urcite budu vediet presne vsetko povedat-napisat 😉
ale ked ides na to KET musis si znovu poslat papiere do poistovne?
@lucyfromuk nie do poistovne uz papiere posielat nemusis ale musia sa zasa brat nejake tabletky takze sa to zacina robit od zaciatku cyklu......no najskor sa robi ET 😉
@lucyfromuk Mne vyslo na prvykrat, takze neviem, ake by to bolo, keby som ich musela po sebe opakovat viackrat, ale myslim, ze je tam povinna pauza. Ja som stimulaciu neznasala najlepsie. Injekcie mi vseobecne nevadia, ale hormony mi musel pichat manzel a zhruba po tyzdni mi to zacalo byt neprijemne. Ku koncu stimulacie som bola podrazdena a bolelo ma brucho. Nastastie, ten syndrom sa u mna nevyvinul.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podarilo sa druhé IVF a neschudla som, ani nepribrala (teda okrem tých kg počas tehotenstva 🙂 ktore boli iba vítané 🙂)