Ahojte dievčatá! Chcem sa Vás opýtať, ako si mám aplikovať merional? Dostala som som dve balenia 75 IU merionalu. Predtým som brala Gonal 225 dielikov. Neviem, koľko si mám natiahnuť do injekčnej striekačky, či použiť obidve balenia? ďakujem za odpoveď.papa.
ahoj moc nechapem otazke. kolko ti napisali, ze si mas pichat toho merionalu?
ja som mala dve dávky a v jednom balení som mala prášok a ten som miešala s ampulkou,ktorá bola v tom istom balení a potom mi ju už len pichol môj partner do zadnej časti tela 🙂 😉 takto som mala dve balenia akurá ťa chcem upozorníť ,že sú dosť štiplave ale dá sa to vydržať v pohode veľa šťastia držím ti palce 🙂 🙂 🙂
prave čítam e-mail z reprofitu a píšu mi 3 menopur 75 denne ( v lekárni mi dali Merional 75 IU) tak idem si rano 1 roztok vtiahnuť do troch ampuliek. Zajtra začínam tak uvidim ako to pôjde. Ste tu niektorá čo ste tiež teraz začali pichať merional?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a kolko mas napisane 1 alebo 2 praskove ampulky...do striekacky natiahnes 1 vodnaty roztok a zmiesas s praskom mam skupinku o IVF pridi https://www.modrykonik.sk/skupina/2220/