ahojte, idem prvýkrát do centra asistovanej reprodukcie, ako to tam prebieha?
idem do trstenej, prvýkrát,neviem, čo ma čaká...
manžel už spermiogram má, mám porobené všetky vyšetrenia už... ach, keby to len pomohlo... ty už máš baby?
@lulufa ja mám 4ročného syna o toho sme sa pokúšali rok a vyšlo to normálne.Teraz sa pokúšame vyše dvoch rokov a nič.Minulý rok som brala clostilbegyt a podarilo sa mi otehotnieť,ale v desiatom týždni som potratila ☹ Doktorka nám povedala že prirodzenou cestou to u nás ani nepôjde.Manželovi sa dosť zhoršil spermogram.Aký máte problém?Držím palce 🙂
my sa snažíme 2 roky a nič, ale manžel bol doma len v nedeľu, teraz je doma posledný mesiac každý deň, tak uvidíme. Ale už sa objednávam do CAR-u, ale teraz majú dovolenku. Keby to tak vyšlo. Vyšetrenia máme všetky, tak uvidíme, čo bude.
ahoj lulufa ako ste dopadli? boli ste? aj my chceme isť
ja konkrétne mám len základné vyšetrenia , čiže odber krvi a moču na chlamýdie, zápaly, laktobacily a partner spermiogram nič viac ...a 1x som mala cyklus stimulovany pregnylom z čoho mi následne vznikla cysta tak ma hned gynekolog posiela do centra lebo mi z toho pregnylu aj rozhadzalo cyklus (neprišla menzes ani ovulka predtym na den presne) tak sa boji ma dopovať inými hormonami (clostyl, duphaston, pregnyl)
@misenaf
@avlv ahojte babulky.....my chodime do CARu uz rok.....a ziadne vysetrenia sme pred prvou navstevou nemali....okrem toho, ze moj mm mal spraveny dva krat spermiogram. Vsetko ostatne nam robili v CARe....platilo sa akurat za odber krvi, ale inak nic.....a CAR si tak ci tak skontroloval spermiogram este raz, ci sa to nezlepsilo.Tie vysetrenia nas stali bagatel, oproti umelemu oplodneniu....baby hodne sil do boja 🙂
@avlv da sa to zvladnut..poviem ti asi tak, ze som to cakala horsie.....ale tych injekcii a odberov krvi co som si preskakala, tak to bolo neuveritelne......tolko ihiel som v sebe nemala za cely moj zivot...je to sila hlavne na psychiku.....ale zajtra idem na KET, tak som teraz plna optimizmu 🙂
ahojte, mali ste po inseminácií bolesti? Ja som pol hodiny po tom nemohla chodiť skoro, a stále to cítim, že nie niečo robili a dnes ma pichajú váječníky. beriem utrogestan... Mali ste to niektorá? ďakujem.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lulufa ahoj a do ktorého centra ideš?