Ako prebieha mimotelové oplodnenie?

31era31
17. mar 2015

ahojte snažilky,chystám sa na IVF,kto by mi vedel niečo podrobnejšie o tom povedať,čo ma čaká,ako to vlastne prebieha??? za každu odpoved dakujem 😉

meaningful
18. mar 2015

daju ti stimulacny protokol, injekcie ktore si budes pichat sama do brucha, kontroly u dokiho a potom bude odber vajicok ( v narkoze) , nasleduje ich oplodnenie. Po odbere zvazite, ci si date predlzenu kultivaciu (vyckate cca 5dni ci sa embrijkam dari a delia sa). Ak nebudete mat predlzenu kultivaciu, tak vklad je cca na treti den. Ak budete mat PK tak na cca 5-6 den je vklad. Po tom vsekom pockas 14dni a pojdes na kontrolnu krv ci si tehotna alebo nie.
Treba to vsak brat triezvo, podla statistik to vyjde len na cca 30-36%. Ja som bola na dvoch a nist :( Ale poznam aj baby co to dali na prvy sup. Drzim palce. Mne sa to po dvoch neuspesnych IVF podarilo spontanne, ale som len na zaciatku tak dufam ze ak sa uz rozhodlo dudo prist aj samo, ze to uz vyjde.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre