Ako podporiť uhniezdenie embrya...

pantapanta
30. nov 2018

Ahojte... Chcela by som Vás poprosiť o rady co urobiť na podporu uhniezdenia embrya..
Práve som prišla z kliniky po transfere a chcela by som urobiť všetko naozaj všetko aby sa to do tretice podarilo...
Co piť co jesť...?
Ďakujem za Vaše rady..

sweetdreams
30. nov 2018

@pantapanta často hovoria o grepovej a ananasovej stave. Grepovej tuším pred ovu a ananasova na uhniezdenie.... Ale skúsenosť nemám. Držím palce ;)

adelka300518
30. nov 2018

Mne nakázali každý deň 2 dc červeného vína na prekrvenie a zabralo

pantapanta
autor
30. nov 2018

@adelka300518 ahoj.. Toto odporúčanie sa mi páči hahaa... A to ti nakazal doktor..?

adelka300518
30. nov 2018

@pantapanta doktorka v reprogenesis. Ešte mi prízvukovala nezabudnite na vínko. A dáva mi to zmysel. Ked to piješ pomaličky tak sa z malého pohárika nenadindáš a červené vínko podporuje prekrvenie. A to krpec potrebuje.

adelka300518
30. nov 2018

@pantapanta a poviem ti že je to super večer aj na nervy. 😂😂😂😂

sweetdreams
30. nov 2018

@adelka300518 toto je super, tento mesiac vyskúšam ;).

pantapanta
autor
30. nov 2018

Dievčatá.. Tak si veru dám aj ja každý deň 2 decko.. Na odvahu😜😜😜
Pri prvom ivf som jedla len zdravé veci, ani kvapka alkoholu žiadna káva, všetko som sledovala.... Asi to nebolo to práve orechové... Veru si idem dať... Alebo počkám na vecer... 🍷🍷🍷
Nazdravie..

deti95060810
30. nov 2018

vínko...každý večer 😉...a o pár mesiacov na nervové...🙄

deti95060810
30. nov 2018

@pantapanta hlúposť...nikdy som nepila...deti mám 4 ....to nie je ani o pití ani o jedle....

pantapanta
autor
30. nov 2018

@deti95060810 áno môže byť.. Ale keď sa niekto snaží a nič.. Mylsim že vyskúša každú alternatívu.... 2 deci bábätku neublížia, tak to 2 dc denne možno každý druhý deň nieje od veci...

deti95060810
30. nov 2018

@pantapanta nebude to skôr v psychike? čím viac sa snažíš tým horšie...mne to tak vychádza...

dolynkag
30. nov 2018

ja tiež odporúčam červené vínko /ja som mala višnové/ a ananasový džus /obsahuje bromelain/, to že niekomu sa darí, tak to môže byť len rád, že nemusel nič riešiť

pantapanta
autor
30. nov 2018

@deti95060810 my sme sa 4 roky nesnažili nechali sme tomu voľný priebeh a nič.. Nakoniec sa zistilo že manžel je neplodny.. Takže ešte ku tomu všetkému sme riešili aj darcu....moze to byť aj o psychike ale sa tomu proste nevyhne.. Nedá sa vypnúť a nemysliet nato.. Teraz ideme na predĺžený víkend... Tak možno aj to pomôže sa trochu odreagovať.. Uvidíme.. Ale až po odbere krvi... Aj som sa pýtala ci môžem letieť dok povedala ze bez problému.. Ze sa nič nemôže stať..
Tak ja len dúfam.. Ze všetky opatrenia ktoré sme urobili tak teraz to vyjde..

deti95060810
30. nov 2018

@pantapanta držím palce....🙂❤👍

lilyianka
30. nov 2018

@pantapanta ak to ma byť tak to bude... mne nepomohlo nič, ani žiadny ananasovy džús ani tabletky na podporu uhniezdenia... vklad som absolvovala 3x

adelka300518
1. dec 2018

@pantapanta hlavne na to nemysli ( viem nemožné) ale zamestnávaj svoju myseľ ako sa dá. Moc držím palce

pantapanta
autor
1. dec 2018

Ahojte.. Mala by som ešte jednu otázku... 😉 Takú intímnu.... 😂😂
Po skin dlhom čase ste mali sex po ET... My sme po prvom na 5 deň a teraz sme hneď na druhý deň...
Myslíte že to pomáha alebo skôr škodí? Doktor nám samozrejme povedal ze môžme aj hneď keď prídeme domov... Ja som chcela ešte počkať ale môj povedal ze musí ešte pridať spermie aby sa lepšie uchytil... Samozrejme žartoval..
Aký je váš názor...? Ďakujem..

ingelika78
1. dec 2018

@deti95060810 suhlasim, ja sice vino mozem 😊za normalnych okolnosti - ale posledne co by som v tehotenstve alebo pred radila je alkohol v akejkolvek forme - obzvlast pred/po vklade.

janula12345
1. dec 2018

@pantapanta mne vysiel 5ty vklad a jedla som ananas ale naozaj veela. Kazdy den som zjedla skoro cely ananas a zacala som uz den pred vkladom. Aj deci vinka som si dala, ale iba v den vkladu. Nemala som dobry pocit z toho. Sex- ten mame zakazany az do ukonceneho 3 mesiaca ak to vsetko pojde, ako ma. Vraj to nepomoze a radsej nechat embryjko v klude aby sa pekne pricuclo.

simcaaaq
16. dec 2018

Baby mala kazda čo sa embrio uhniezdilo špinenie?som 5den po transfery a citam ze uhniezdenie byva tak do 5dni a nemam ziadne špinenie len sem tam bolenie v podbrusku akoby vajecniky a maternica tazko povedat niesom doktor😀 a mam strach ze sa mi nasa fazulka neuhniezdila kedze nsmam špinenie co si vy mysliete otom?

ingelika78
16. dec 2018

@simcaaaq nie, ja som nemala.

adelka300518
16. dec 2018

@simcaaaq ani ja som nemala. To má veľmi málo žien

simcaaaq
16. dec 2018

Ďakujem tak sa teda nebudem opuštat...dnes ma 5ty den po ET boli brusko dole ako pred menzesom tak sa bojim že pride😐 tak vy babenky uz ste tehulky??😊

simcaaaq
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pantapanta
autor
17. dec 2018

@simcaaaq ani ja som nemala žiadne špinenie..
Podbrusko ma bolelo tiež skoro každý deň.. Bohužiaľ nakoniec som dostala krámy.. 3x to zase nevyšlo.. V januári ideme na KET.
Tebe držím palce...

ingelika78
17. dec 2018

@simcaaaq Ja ano, prvy KET mi vysiel, (ET som ani nemala). Mala som velke stastie a som za to vdacna…. Ja som mala take iste krce ako Ty, cca 4,5,6 dni po vklade a vyslo to, nehadz este flintu do zita.

simcaaaq
18. dec 2018

@pantapanta proaim ta a co znamena to KET??? Tak držim palce nech ti to vynde😊

simcaaaq
18. dec 2018

@ingelika78 dakujem za odpoved, dost mi to pomáha ked sa mam skym otomto porozpravať lebo bola som prvy krát na ET...zajtra mam dostat menzes podla mojho kalendara tak som zvedava baby...a gratulujem ti vela zdravicka vam prajem 🙂

pantapanta
autor
18. dec 2018

@simcaaaq ket je kryoembryotraner...transfer rozmrazenych embry... Od včera pijem alchemiku... Snáď pomôže... Veľa som o nej čítala...

pantapanta
autor
18. dec 2018

@ingelika78 gratulujem.. 😉😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre