Ako otehotnieť s protilátkami na krčku maternice?

karolina26
25. feb 2014

Ahojte baby , snažíme sa otehotnieť a nedarí sa. Môj ginekolog mi zisti že mam na dutine maternici protilátky ktoré my zabranujú manželove spermie priamo do maternice. Mala by som ísť na vnútromaternicovú insemináciu IUI do BA aby mi zaviedli priamo prečistené spermie do maternice. Chcela by som vedieť aké mate stým skúsenosti či to zabralo na prvý krát a čo pomáha. Ďakujem Janka 😉

dukokatka
25. feb 2014

aj mne zistili protilatky na spermie,normalne to tiez neslo, tak som to zacala riesit bola som 4 krat na iui ale nevyslo.Povedala som sa jednemu gynekologovi ze aky problem mam tak on povedal ze nemusi sa to podarit to iui lebo protilatky sa mozu dostat aj do maternice a tam spermie tiez zabiju.Podstupila som umele oplodnenie a 1 krat to vyslo.Ale ja mam problem aj s vajickovodmi tak ina cesta nebola.Mozno sa to da liecit opytaj sa doktora.

karolina26
autor
26. feb 2014

Ahoj, dakujem za odpoved, potešila si ma za odpoved.. Chcela som sa ta opýtať kde ti robili to umele oplodnenie v akom centre a koľko to asi vyšlo cca.

dukokatka
26. feb 2014

ja som bola v Kosiciach lebo tam to mame najblissie.platila som tak okolo 400 eura

karolina26
autor
26. feb 2014

Ďakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre