Ahojte dr mi predpísal duphaston ale úplne som zabudla kedy mám brať ms mi mešká už 2 mesiace poslednú ms som.mala 1.6.2019 predpísal mi na úpravu cyklu aj na progesterón lebo minchyba v tele kedy mám.brat keď mi mešká ?
ja som brala dufaston, potom krvacala dost, a teraz zas 2m nemam, mam 2r po porode a menzes mi riadne hapruje porgesteron mam ok takze nechapem teho byt nemozem som bez sexu
Ja asi od zajtra začnem užívať už mne to.ide na nervy chodím hore dole a nevedia zistiť s čoho.mam.spinenie už 2 mesiace mám spinenie a ms nikde
@iwuskapoh a mas tiez po porode ci ako? ja som mala MS uplne presnu 24-30dni ..da sa povedat skoro stale po 28 dnoch a po porode...cele zle brali krv hormony v poriadku ale mam 40kg navyse stale u mna asi nadvaha to je.
Ne mi sa z manzelom snažíme už 2 roki o bábo a nedarí sa nám,,,ale už 2 mesiace mi mešká ms mám len 2 mesiace v kuse krvavý výtok .,
@iwuskapoh treba zajst k lekarovi.
Ahojte. Darujem duphaston za poštovné, už ho nepoužívam. Samozrejme v záruke. Ak máte záujem, píšte.
ahojte baby chcem sa vas opitat ci ma niektora skusenosti s duphastonom ci po jeho brani otehotnela.vcera mi ho lekar predpisal na upravu ms a na otehotnenie len som zabudla ako uzivat vravel ze 2tabeltky denne brat 10dni a potom na 16den cyklu.len to neviem ci mam po tich 10 dnoch vinechat 16 dni alebo ked mi pride menzes tak vtedyy zase zacat brat neviete mi niektora poradit dakujem
@denisaholovaczova1 brat sa má 16 deň cyklu do 26dna cyklu teda 10dni
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@iwuskapoh Ahoj. Tehotenstvo je vylúčene ako dôvod meškania MS?
Každopádne, dávkovanie Duphastonu je rôzne. Nenapísala ti dávkovanie lekárnička na krabičku? Ak nie, tak tu ti nikto s istotou nepovie aké dávkovanie zvolil tvoj lekár. Treba mu zatelefonovať a máš po dileme 😉