Ako mám postupovať v Gynfive?

dieselxxx
3. jan 2014

Ahojte,
prosím skúsené o radu 🙂 Som na začiatku protokolu, brala som antikoncepciu, teraz si pichám Diphereline - injekcie. Na kontrolu som mala ísť na 2-4 deň cyklu. Lenže tá mrška prišla dnes a neviem ako mám postupovať,keďže ešte v pondelok je sviatok. Mám užívať injekcie ďalej a zastaviť sa na kontrolu v utorok? Neviem kedy sa užíva Purgeon a Menopur- nemám ešte ani pero na dávkovanie.
Ďakujem veľmi pekne za radu!!!!

mirka135
3. jan 2014

A odkedy si pychas??

romanovic
3. jan 2014

Zavolaj tam zajtra rano, zvyknu tam byt. Alebo skus mobil lekara, ak mas.

dieselxxx
autor
3. jan 2014

Bože pripadám si hrozne, ale človek keď to neabsolvoval,tak som taká,že sa v tom nevyznám a potrebujem radu. Zatiaľ som si dala len 3 injekcie 😉 ................ že by tam boli zajtra ráno? no skúsim tam zavolať, len dnes mi to o tretej už nik nebral a na doktora číslo nemám 😒

mirka135
3. jan 2014

@dieselxxx no a dnes si dostala mas normalnu menzes alebo len spinenie??no ja by som normalne pokracovala a v utorok rano o 7 by som tam bola ved pokial mas len spinenie tak 1DC je az zajtra a v tom pripade je to akurat 4 DC

sarah00
3. jan 2014

@dieselxxx ahoj. čo máš napísané v protokole? od ktorého dňa máš pichať puregon? väčšinou sa dáva od 4DC. oni sú tam teraz medzi sviatkami len do 12. hod., preto ti to asi nikto nebral. na normálnu prevádzku nabiehajú od 7.1. cez víkend vedia byť vždy jeden deň, buď v sobotu alebo v nedeľu, ale neviem ako teraz medzi sviatkami. skús tam zajtra ráno zavolať. volaj ale na tel. č. čo máš v protokole napísané ako volanie pre výsledky. lebo ak tam aj sestrička a lekár budú, tak na recepcii nie je nikto, tam sa nedovoláš. držím palce.

dieselxxx
autor
3. jan 2014

@mirka135 ďakujem veľmi pekne za radu, skúsim brať injekcie ďalej, hádam tým nič nepokazím. Mám normálnu, ale mávam tak 2-3 dni a koniec, takže už v nedeľu bude po cykle. V utorok ráno tam skočím,veď hádam už budú pracovať.

dieselxxx
autor
3. jan 2014

@sarah00 Ahojček, v protokole to nemám napísané, pretože mi ešte nedali ani pero na pichanie ................. ale ďakujem veľmi pekne za radu a skúsim tam ešte pre istotu zavolať 😉

sarah00
3. jan 2014

@dieselxxx pero, práveže dávajú až pri tejto kontrole. ale ak si už začala pichať diphereline, musela si dostať protokol, kde máš rozpísané, ako budeš pridávať jednotlivé dávky liekov. ktorému lekárovi patríš? ja si inak myslím, že aj keby si prišla v utorok ráno, nič sa nedeje

dieselxxx
autor
3. jan 2014

@sarah00 áno protokol mám pred sebou, je tu rozpísané dávkovanie, veru Puregon od 4 DC,tak hádam to stíham teda v utorok ráno 🙂 🙂 Ja chodím p. doktorovi Harbulákovi, len sa mi zdá,že zrovna v utorok nerobí.

petkaa28
3. jan 2014

@dieselxxx zavolaj tam zajtra rano. Kazxy vikend su tam jeden den - bud sobota alebo nedela... A zbehni tam 🙂

sarah00
3. jan 2014

@dieselxxx to nevadí, že nerobí, počas celého procesu sa budeš stretávať so všetkými lekármi, ktorí majú službu. ja tiež patrím k harbulákovi a u neho som bola asi iba na druhej kontrole, inak som mala väčšinou dr. behúňovú a dr. drábeka.

dieselxxx
autor
3. jan 2014

Ďakujem Vám veľmi pekne za rady, určite tam budem volať, len dúfam,že nebude vadiť,že nebudem mať so sebou výsledky z interného, pretože tam som objednaná v utorok 🙂 Úplne mi všetko vyšlo zle načasované počas sviatkov,ale hádam všetko dobre dopadne! Ďakujem Vám veľmi pekne ešte raz, som rada za toto fórum! papa

adulka1979
3. jan 2014

@dieselxxx Ahoj, Diphereline v každom prípade pichaj ďalej, nesmieš s ním len tak prestať. Oni ti povedia, kedy ho vysadíš. A s interným si nerob starosti, to budeš potrebovať až neskôr, keď sa bude blížiť odber vajíčok. 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre