Ako dlho trvá proces mimotelového oplodnenia?

martinka013
21. máj 2017

Ahojte dievčatá , viem , že tých príspevkov na IVF-ko je tu strašne veľa , ale ja potrebujem konkrétne vedieť ako dlho to trvalo od podania na schválenie až po samotné oplodnenie , plus koľko to stálo a či to vyšlo ... Týka sa to žien s PCOs ...Ja chodim do gyn fiv , ďakujem 😉

lilyianka
21. máj 2017

@martinka013 takze PCO nemam,ale 1.konzultaciu sme mali 7.7....robili mi este nejake vysetrenia
29.7. Hyfosy
Na zac.augusta podana ziadost
Na konci augusta schvalena
Mala som kratky protokol cize so stimulaciou som zacala 26.9.
6.10. .odber vajicok
11.10.vklad......neuspesny

10.12. KET cize dalsi vklad....zase neuspesny....

Cele to zatial vyslo cca 2000eur

Hyfosy 125 eur

K ivf.....zavisi od poctu vajicok...kolko si date napichat,ci date zamrazit,ci bude PK a rozne ine metody ci vyuzijes pre vyssiu uspesnost

Ja som mala 19vajicok,16 sme dali napichnut (590€), PK (190€),dalsie zamrazit .... lieky 355€,ich piplatky 110€ +nasledna KET s PK 350eur....cizr tych skoro 2000 eur

martinka013
autor
21. máj 2017

@lilyianka , ďakujem za odpoveď . Mrzi ma, ze to bolo neúspešne ... snad sa Vam raz pošťastí . Mozem vediet kde je u Vas problem ?
Takze cele to trvalo tak 3 mesiace

lilyianka
21. máj 2017

@martinka013 od prvej konzultacie po vklad to bolo 3 mesiace

Najprv povedali,ze problem je v spermiograme...avsak po 2 neuspesnych vkladoch ma poslali na reprodukcnu imunologiu a hematologiu a mam zle vysledky z repro.imunologie...vysoku hladinu cytokinov a teda embryo sa u mna nevie uhniezdit...preto teraz mam na to liecbu..tak uvidime po vysledkoch ci lieky pomahaju

martinka013
autor
21. máj 2017

To pred vkladmi nespravili vsetky vyšetrenia ??? To je potom o com 😡 Ved ich úlohou je zistit vsetky mozne príčiny preco to nejde , odstrániť ich a az potom riesit umele oplodnenie ... Je mi to hrozne luto , ale uz ked sa KOBECNE prislo na to kde je este problem , tak by to mohlo vyjst . Budem drzat palce silno moc 😊 Skoda len , ze sa na to prislo takto ...

lilyianka
21. máj 2017

@martinka013 tieto testy co som spominala robia az po 2 neuspesnych pokusoch...vraj preto,lebo su drahe...a co som sa docitala,niektorym zenam ich ani nechceli urobit...ale ja by som si za tym stala...
Pred ivf som mala urobene rozne testy a vysetrenia...kultivacia,mykoplazmy,ureoplazmy,horm.profil,protilatky na spermie a hyfosy...muz absolvoval niekolkokrat spermiogram...tot vse u nas pred ivf

vierocka888
21. máj 2017

@martinka013 ahoj. Ja len k prispevku nadomnou doplnim, ze mna poslali na endokrinologiu a na hematologiu. Mam PCO, vysoku zrazanlivost krvi a provlem so stitnou zlazou. Urcote sa pytaj aj na tieto testy, moze to sposobovat problem s otehotnenim. Drzim palce :-*

martinka013
autor
21. máj 2017

Ďakujem za rady 😊😊😊😊

janulka_1
15. jún 2017

Baby kolko dni ste brali luveris a cetrotide? Zatial si picham len gonal a to uz 8 dni. Vcera mali vajka 7-8mm, jedno 12mm a sliznica 7mm. Zajtra idem na dalsiu kontrolu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre