Ahojte
Snazime sa uz 2 roky a neuspesne mam malo vajicok takze stale podstupujeme IVF v Bratislave .sme samoplatci uz stracam nadej a neviem comu verit a ako dalej postupovat.neviem o ake vysetrenie ziadat .respektive ake vysetrenia ste postupili Vy a aku mate skusenost .Manzel spermie ma .Embrya sa nikdy neudrzia ..vzdy som dostala menstruaciu...test vzdy negativny...prosim ake vysetrenie Vam robili po neuspesnom IVF mam verit ze vestko robia spravne
ahoj nemám s tým skusenosti ale odporucila by som ti aby si zmenila centrum asist.reprod. moj názor
Ahoj. Určite chodte na imunologiu, takisto su potrebne aj hematologicke a aj geneticke vysetrenia. My sme boli na imuno v KE, komplexne to robia myslim v Prahe, na hamato a genetiku sme boli v BA v Železničnej nemocnici. Pred IVF som uzivala prednison a aj do 20tt 😉 Držím palce, nám sa to podarilo až po 5. rokoch.
trochu mimo tvojej otázky, ale nasmeruj svoje dalšie cesty do reprofitu v brne. Neolutuješ, garantujem ti to 🙂
ked si samoplatca nevahaj a chod do brna 🙂 drzim palce
asi v BA niektore nie su spokojne preto chodia aj do Martina pokial im este nieco preplaca poistovna
Ahoj, odporucam reprodukcnu imunologiu, napr. v Prahe , v Medirexe v BA, resp. v oboch, vysetrit trombofilne mutacie. Genetika, hormon. profil, AMH, endokrinologia , tak to uz je samozrejmost. Ak mas vycerpane pokusy v SR, chod do Brna, mrkni do temy Slovenky v Reprofite, je tam kopec tehuliek . 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahojky, je mi luto ako si dopala, skoro ako ja .... ☹ mne ale po potrate (24 tt) robili genetické vyšetrenie to ste absolvovali? či ste obaja zdraví, či náhodou neprenášate nejakú chromozónovú chybu, ktorá by embryo porušila...