Aké vyšetrenie potrebujeme po neúspešnom mimotelovom oplodnení?

mani23
18. feb 2013

Ahojte

Snazime sa uz 2 roky a neuspesne mam malo vajicok takze stale podstupujeme IVF v Bratislave .sme samoplatci uz stracam nadej a neviem comu verit a ako dalej postupovat.neviem o ake vysetrenie ziadat .respektive ake vysetrenia ste postupili Vy a aku mate skusenost .Manzel spermie ma .Embrya sa nikdy neudrzia ..vzdy som dostala menstruaciu...test vzdy negativny...prosim ake vysetrenie Vam robili po neuspesnom IVF mam verit ze vestko robia spravne

boobaa
18. feb 2013

ahojky, je mi luto ako si dopala, skoro ako ja .... ☹ mne ale po potrate (24 tt) robili genetické vyšetrenie to ste absolvovali? či ste obaja zdraví, či náhodou neprenášate nejakú chromozónovú chybu, ktorá by embryo porušila...

sudabe
18. feb 2013

ahoj nemám s tým skusenosti ale odporucila by som ti aby si zmenila centrum asist.reprod. moj názor

hanka1111
18. feb 2013

Ahoj. Určite chodte na imunologiu, takisto su potrebne aj hematologicke a aj geneticke vysetrenia. My sme boli na imuno v KE, komplexne to robia myslim v Prahe, na hamato a genetiku sme boli v BA v Železničnej nemocnici. Pred IVF som uzivala prednison a aj do 20tt 😉 Držím palce, nám sa to podarilo až po 5. rokoch.

martini
18. feb 2013

trochu mimo tvojej otázky, ale nasmeruj svoje dalšie cesty do reprofitu v brne. Neolutuješ, garantujem ti to 🙂

magica78
19. feb 2013

ked si samoplatca nevahaj a chod do brna 🙂 drzim palce
asi v BA niektore nie su spokojne preto chodia aj do Martina pokial im este nieco preplaca poistovna

radina
20. feb 2013

Ahoj, odporucam reprodukcnu imunologiu, napr. v Prahe , v Medirexe v BA, resp. v oboch, vysetrit trombofilne mutacie. Genetika, hormon. profil, AMH, endokrinologia , tak to uz je samozrejmost. Ak mas vycerpane pokusy v SR, chod do Brna, mrkni do temy Slovenky v Reprofite, je tam kopec tehuliek . 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre