Ahojte, dnes som vypisala ziadost na poistovnu k IVF. Stale si vsak myslim, ze moj lekar (GYN FIV Bratislava) nespravil nalezite testy, ktore by nam napovedali, preco nemozem otehotniet. Nerobi sa nejaka genetika, alergie na partnerove spermie a pod.? Pripadne nejaky personalny profil, ake hormonalne lieky mam potom brat? (doteraz som mala len hormonalne testy, partner spermiogram, chladymie a bakterie, laparoskopiu - vsetko OK). Dakujem za odpoved!
ahoj, ja som absolvovala - hormonalny profil, laparoskopia, spermiogram a to bolo vsetko, a podarilo sa. Ivf mi bolo robene v Ke.
ahoj my sme presli spermiogramom ako prve vysetrenie potom folikumetrieu 3cykly,laparoskopiu , potom genetiku a potom do centra robeny hormonalny profil a este 1spermiogram.a potom pohovor ako dalej.....
ja tiez odporucam urcite genetiku, my mame za sebou neuspesne IVF a dokonca uz dva krat a na genetiku nas nikto neposlal tak teraz sa tam chystam z vlastnej iniciativy
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj vanna, urcite treba absolvovat vysetrenia hematologicke, imulogicke a genetiku...to vsetko som si robila ja z vlastnej iniciativy, resp. tiez som to odkukala od ostatnych kočiek, co by bolo dobre mat vysetrene, lebo moj doki ma tiez nikde neposlal...