Ahojte zienky 🙂 najdu sa tu zeny co podstupili vklad?zaujima ma ake ste mali pocity ked ste dosli domov a ako ste sa v ten den citili a aj nasledujuce dni.dakujem 🙂
Ahoj naide sa tu niekto kto už mál vklad a na 14 deň mal hcg 58 mislite si že je to dostačujúce ma stim už niekto skúsenosť za odpovede vopred ďakujem
@227 ja som tak mala pred dvomi mesiacmi. Žiaľ, nevyšlo to 😕 tebe však držím palce,nech embryjko zabojuje ♥️
@stanka2612 je mi luto :( a neviete preco sa nezadarilo?aj ste pocitovali nieco ze sa nezadarilo?ci az z testu krvi ste to zistili
@ajka251 kľudne tykaj 😊 cítila som,že som tehotná,bola som unavená,no zároveň ma však boleli kríže a to ja mám vždy pred menzesom... HCG mi klesalo,až na začiatku šiesteho týždňa,keď som vysadila utrogestan mi prišiel menzes. Tehotenstvo som mala z krvi potvrdené dva týždne po vklade,ale hneď mi vraveli že je to málo (mala som 50), že od 100 a vyššie je to ok. Tak som chodila na krv na HCG a keď kleslo na 4 tak som vysadila lieky... A prečo sa to stalo, netuším, ale išla som potom na vyšetrenie na reprodukčnú imunológiu a teraz čakám na výsledky a že čo ďalej
@ajka251 že to bolo biochemické tehotenstvo
@stanka2612 dakujem ze si odpisala 🙂 aj ked je to smutne co pises :( moc ti drzim palce v zivote
@227 Nestresuj koli jednej hodnote. Dolezite je ako to bude stupat.
14 dni od vkladu si mala 58? A kolko dnove embryo to bolo?
Ak 6 dnove tak je to rozdiel alebo ak len 3 dnove.
@ajka251 ďakujem,aj ja tebe moc držím palce 😊 koľko dní si po vklade? A je to tvoj prvý vklad?
@stanka2612 ano prvy a 19.10 som bola na vklade.tak cakame 🙂
@mikasz ja som mala v den vlaku asi 2x ked som cikat tak na toaletaku ruzove spinenie.odvtedy nic a dost bolelo podbrusko.vcera to bolo menej a mam dost citlive prsia 🙂 po cely den ich citim.a bolesti hlavy, a chodim casto cikat.vytrpela som si svoje ohladom umeleho...a tiez bojujeme 💪❤️......a velmi ti drzim palceky ❤️❤️❤️
@stanka2612 ďakuje uvidím zajitra mam ísť znova nakrv a môžem sa opítať bola si nakrv potom ešte raz kleslo ti hcg v krvi samo
@andreatytler bolo 5 dňové ale bolo zmrazene asi pol roka toje už moj druhi vklad pri prvom som babo do nosila 7 mesiacov potom prišiel predčasni pôrod a môj chlapček to neprežil 😔 bohužiaľ a ešte po rozmrazovani tam bola 20 hodinová kultivacia tak nevie trošku tomu nerozumiem
ahoj ja som bola vcera na na vklad .. kolko ti vlozili
@sandra5353 ja som mala len jedno oplodnene takze jedno a tebe?ked ti vcera vlozili mala so bolesti?a ako sa citis
Ahojte. Ja som mala ET 19.10 po PK. V deň vkladu som sa cítila dobre, nasledujúci sa rozbehli bolesti podbruška, ktoré sa stále mierne stupňujú a vyskytujú sa stále častejšie počas dňa aj noci, niekedy mám až slabý pocit závratu. Absolútne najhoršie mi bolo včera - večer zimnica, hoci teplotu som nebala a šialene ma začali bolieť kríže, skoro akoby ma seklo. Moja jediná myšlienka bola - Bože, zabite ma niekto! Manžel vravel, že zo mňa sála teplo, no ja som bola pod dvoma perinami a v mikine a tričku aj po hodine ako cencúľ. Nerobím si nádeje, že by to mohli byť príznaky tehotenstva, podľa toho čo som načítala ide len o reakciu na hormóny a všetky tie lieky, no aj tak - nečakala som až takéto stavy a pomaly tú bolesť prestávam zvládať. Niežeby bola nejaká extra silná, vlastne je to ozaj ako pri menštruácii, skôr ide o tú vytrvalosť s ktorou už tretí deň pricháddza a mne sa to zdá ako večnosť. Aj keď samozrejme som odhodlaná vydržať a bojovať o svojho vytúženého drobca. Ako zvládate bolesti Vy, ak ich máte?
@227 na krv som bola iba raz,potom mi kleslo HCG a spustil sa menzes. Kleslo mi samé. Po Tom všetkom,čo si si už prezila, ti naozaj zo ♥️ prajem krásne,zdravé bábätko.
@stanka2612 ďakujem tí to isté prajem všetkým babám ktoré sa snaží o bábätko samozrejmé aj tebe ak sa ťa môžem ešte opítať koľko dní trvalo kim sa tí spustil menzes a visadila si tabletky a potom prišiel menzes alebo si ich ešte brala ďalej a aj tak sa spustila mrcha
@227 asi tri dni po vysadení liekov prišiel. A bol silnejší,ako inokedy.
@stanka2612 ďakujem tí za odpoveď
@227 ešte sa nevzdávaj, pozitívne myslí, dobre to dopadne ♥️ veľmi držím palce
@mikasz Nie, určite nemám hyperstimulák. Nemám nafúknuté brucho, ani teploty, hnačky ani zápchy, močím normálne, dodržiavam pitný režim a jem dostatok bielkovín. Obávala som sa toho po odbere vajíčok, mala som dosť nafúknuté brucho a kŕče v hornej časti brucha až do bránice, pred transferom som to konzultovala, ale syndróm to nebol, vraj len ťažšia reakcia na hormóny. Nie som zvyknutá brať nikdy žiadne lieky, okrem euthyroxu na štítnu žľazu, fakt nikdy žiadne, ani od bolesti, ATB som nebrala už dobré 3 roky. A tu zrazu prišlo veľa hormónov a liekov, teraz napr. beriem 12 tabletiek + injekcia denne. Pre mňa ani nie je nezvyčajná tá bolesť, lebo je to fakt ako pri menštruácii, skôr som na nič z toho, že trvá už tak dlho (3 dni). Ja som totiž srab, čo sa bolesti týka, znášam ju zle - napriek tomu vždy bez liekov, ako som už písala, krátkodobo to vždy nejako dám. Dlhodobo to ide ťažko preťažko, veľmi sa mi vlečie čas...
Mikasz, môžem sa spýtať, nevyšiel Ti ani jeden z tých 6 pokusov?
Ešte by som mala otázku na Teba aj ostatné baby - na 1. odber krvi mám ísť na 9ty deň po transfere. Nie je skoro? Všade čítam, že baby chodia až na 14ty deň, poprípade na 10ty. Mne kázali prísť už na 9ty deň. Máte to tiež tak niektorá?
Ahoj, ja som bola na vklad uz davno, ale dodnes si na to pamatam. Po vklade som isla domov sama vo vlaku a silno ma pichlo v podbrusku. Tehotenstvo bolo zistene z krvi. Ziadne priznaky som necitila, len tajne dufala. Mame krasnu skoro 7 rocnu dcerku. Druhykrat som otehotnela prirodzene a tiez ma pichlo rovnako.
Drzim palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ajka251 ahoj, ja som Bola 18.10 na vklad, a teraz cakam. 💪