Aké máte skúsenosti s Prolutexom?

sabina1996
6. mar 2019

Chcela by som sa vás spýtať či ste mávali bolesť v podbrušku miestami až pri vaječníku po KET? Beriem Prolutex a chcela by som sa uistiť ze to môže byť z toho.

lucilalu
12. mar 2019

@sabina1996 ja si picham prolutex po KET.bola som 6.3. Ja bolesti nemam.ale sem tam nieco pichne.urcite je to z toho.beries aj estrimax?

fialka1318
16. jún 2019

@sabina1996 ahoj aj ja beriem prolutex ale este som nebola na vklade az utorok ho mam 🙂 a tiez ma boli pri vajecnikoch z neho 🙂 doteraz ma nebolelo 😢 presli ti tie bolesti? A pomohli ti to k otehotneniu pri ivf?

kiirkee
30. júl 2019

Brala som počas prvého aj druhého vkladu+ vklad tabletka dnu (tiez progesterone-progestanelle) , ale nemala som ziadne problémy. Možno len citlivejšie a väčšie prsia. Tazko povedat ci pomohlo toto, je tam veľa faktorov na ktorých to moze zlyhať. Ale určite je dôležité že telo má správnu hodnotu hormonov, ktoré treba k procesu. Prvy vklad- neúspešný, iba chemické tehotenstvo, tzn. na par dni hcg vyskočilo trosku a potom nic. Druhý vklad - som 11 tyzdni 2 dni.

elisonz
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alex5896
20. feb 2023

@kiirkee do kedy ste uzivali prolutex

kiirkee
20. feb 2023

@alex5896 to si už , zial, nepamätám - vyše 3 roky dozadu.
Ale odporúčam skupinu IVF skúsenosti, rady, úspechy. Tam baby vedia skvele poradiť.

alex5896
20. feb 2023

@kiirkee dakujem 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre