Aké lieky ste užívali pred KET a po vložení embrya?

snehulka0610
17. júl 2020

Ahojte, idem na 1 KET a od 1 dna cyklu uzivam 3 x 2 estrofem a picham fraxiparine 0,3. Zaujimalo by ma aku ste mali vy pripravu. Vsetkym vam pekne dakujem.🍀

iana_123
18. júl 2020

@snehulka0610 ahoj, no ja som išla v úplne prirodzenom cykle, 5 dni pred vkladom som začala 2x denne vkladať 1 tabletu progesteronu, ten sa vkladá až do ukončeného 12 týždňa tehotenstva. Ale všetko záleží od toho, aké má každá žena hormóny, sliznicu maternice a podobne, mne bolo tiež najprv divne, že prečo iné ženy majú iné lieky a ja nie, ale tak ja som nepotrebovala nič viac, lebo všetko bolo prirodzene tak ako pred spontánnym oplodnenim.

snehulka0610
autor
18. júl 2020

@iana_123 vies ja podstupujem umele oplodnenie kvoli tomu ze uz nemam ani jeden vajickovod. Na prvom ET mi dali vela hormonov a dostala som aj OHSS potom mi povedali ze pri KETe pojdem s minimom hormonov lenze teraz ked som v novej klinike opat mam hormony preto ma zaujima ze ako su na tom ostatne zeny lebo 3x2 je neviem ci malo vela alebo akurat

iana_123
18. júl 2020

@snehulka0610 rozumiem, ale tak na klinike ti brali krv, merali sliznicu a vedia oni najlepšie aké lieky a koľko treba, vôbec sa tým nezaťažuj a nerozmýšľaj, či je to malo alebo akurát, každý to ma naozaj inak a v tomto sa nedá porovnávať.

snehulka0610
autor
18. júl 2020

@iana_123 krv mi vobec nebrali a pri konzultacii mi urobili sono a hned stanovili liecbu. Tak uvidime. A ty uz si v kolkatom tyzdni?

butterfly333
19. júl 2020

@snehulka0610 ja medrol ten od februára potom tesne pred ket estrofem 2-2-2 potom 2x pred ket som bola na intralipidy zajtra idem znova no a 5dni pred vkladom utrogestan 4-0-4 a deň po vklade fraxik 0,4

snehulka0610
autor
19. júl 2020

@butterfly333 a kedy mas vklad?

butterfly333
19. júl 2020

@snehulka0610 som už po vklade 3dpt som.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre