ajojte...my sa chystame na druhe ivfko+icsi do Kosic ku Hermanovi do Gyncaru...a som zvedava ako ste sa citili po 2 ivfku..a ci ste otehotneli...
čaw lásko ako sa mi mávaš?? tak predsa idete do toho ???
ajoj..no hej...koncom leta...len sa musime financne pripravit...minuleho roku to bolo len o chlp...s tymi peniazmi...
jasné chápem ...ty nevieš kolko stojí ket v gyncare??
Ahojte babulky 🙂 ej,dici aku témicku si otvorila,nebola tu uz podobna,alebo sa mi len zda,? 😉 danieli asi stoji okolo 2-3 000sk a este lieky ktomu. 😉 ty tiez chodis do gyncare?
🙂
pozor ale ja sa pýtam kolko stojí darované embryo ....a komplet celý zákrok ket
joj ,neviem moja..ze ket sa plati?ma porazi...este aj za toto...
a ja do gyngcaru nechodím ..ja som chodila do CRM Zlín
veru moja aj za KET sa platí a neviem či nieje ešte drahší ako IVF ICSI
neviem moja..ale ak budes chciet..dam ti cislo a opytas sa...hm?
za ivf nic neplatime...iba za icsi...8 000?sa mi zda
plati sa za KET aj za IVF a ICSI...v kazdom centre je to inac,treba precitat cennik ktori je vylozeny v CAR.a na presny priebeh a darovane embryjko..atd veci suvisiace stym ti najlepsie poradi lekar .
ok dík
csilla...fakt sa plati za ivf?ja som nic neplatila...
dici 3 pokusy prepláca poistovna.....aj lieky a inj.na stimulaciu ciastocne preplaca poistovna.... 🙂
no to viem..ale neplati sa...za ivfko..potom 4 krat hej...precitala si si na tamtej teme csilla?
ano teraz som ti pisala do tej temy..kukni 😉
daniela..ty si tehulka?si mi nic nenapisala?
nie niesom majuška keby som tak o tom niečo aj vieš
3 pokusy Ivf prepláca poisťovna polovicu (30tis.my,30tis.poisťovna) a od 4 pokusu si hradíš všetko sama (to jest 60tis.) Taký je cenník v MT-Heliose. Pa.
ja zacinam akurat dnes s prvou inj. na druhe IVF, mam Menopur, tak dufam, ze budem mat kvalitnejsie vajicka ako minule, i ked mi napocitali len 6 folokulov 😢 😢
ajoj rosienka....prajem ti vela stastia pri druhom pokuse..nech mas veeela folikov..a konecne budes tehulka.....kolko si dala za menopur?preco vam nevyslo prve ivfko?
Ahojte.ako sa mate? 😉
kuspitka ajoj..moze byt... ides prvy krat ci druhy krat?
idem prvy krat.
a ty ako?
ja?idem po druhy krat..este to nemam schvalene postovnou....ale ideme asi koncom leta...
a kde chodis?
do ke do gyncaru...a ty?
ja chodim do heliosu
kolko si dala za tie lieky a kolko das za umele?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a ake stimulacne lieky-injekcie ste mali...po ktorych sa tvori najviac vajicok..