Dobry den.
Uvazujem nad tym dat si zmrazit vajicka. Mam 34 rokov. Viem ze to stoji cca 1500 €.
Ale zaujimalo by ma, ci neviete mi poradit, ak do buducna by som chcela dieta, kolko by ma vyslo umele oplodnenie s tymi mojimi zmrazenymi vajickami, a aka je tam sanca ze to bude uspesne ?
Ci sa mi to vlastne aj oplati dat si ich zmrazit ?
Máte partnera? Pretože ako slobodnej žene bez partnera Vám umelé oplodnenie neurobia. Viem to, tiež som mala o to záujem. A dokonca ak si nájdete partnera tak Vás oplodnia výlučne jeho spermiami, spermie darcu prichádzajú do úvahy až ak má on nejaký problém.
@dominikak4 tipujem ze si chce dat zmrazit vajicka prave preto, ze nema partnera….kym si ho najde.
A teda k veci, vyslo by to dost, niektore kliniky maju cenniky na svojich strankach, staci trochu googlit a samozrejme, uspech ti nezaruci nikto, sanca je ale vzdy. Vacsiu sancu na uspech ako samotne vajicka je vsak zmrazit embryo, ale teda to musis uz riesit s partnerom. Ja by som si na tvojom mieste dohodla termin a informovala sa priamo na niektorej klinike, mozu ti rovno spravit nejake vysetrenia a budes vediet na com asi si.
A este jedna rada - ak naozaj tuzis po babatku, neodkladaj to…
@lelelienka cenniky som pozerala, len niekde je to vypisane podrobnejsie a neviem presne ktora je ta suma. A o zmrazeni embrya som neuvazovala, skor som sa zameriavala na tie vajicka, uz nieco o tom mam pozistovane o zmrzeni embrya zatial nic.
Rozmrazenie oocytov ca 250 e
Predĺženie uchovávania na 1 r ca 150 e
Oplodnenie oocytu darcov.spermiou ca 200 e
Rezervácia darc.spermii na 1r ca 120 e
@stellarstar cize ak ratam rozmrazenie 250 + oplodnenie 200 to nie je az tak vela. Tych 150 za kazdy rok za vajicka to viem. Dakujem.
Nasla som cenu 1250 za IVF s pouzitim zmrazenych vajicok. Len neviem ci to je to, co som sa pytala 🙂
@mariska1989 a? Keby chcela byt tehotna aj v 50tke je to len a len jej vec. Mala by ste sa naucit jednu velmi dolezitu vec - ked nemate co povedat k veci tak radsej budte ticho. Lebo naozaj nikoho nezaujimaju vase odveci poznamky.
Určite to význam má v Tvojom veku a samozrejme Ti to bez problémov urobia, nejde o IVF, ale o uchovanie vajíčok. Pozri si cenníky CAR. Týkajú sa Ťa lieky (u každého inak, mna vyšli okolo 300 Eur), odber a mrazenie + každoročný poplatok za uchovanie. Ceny oplodnovanovania Ti je zbytočné pozerať teraz, keďže tie sa každý rok menia a Ty nevieš kedy a či vôbec toto využiješ.
@jarrys ja som nič extra nenapísala 🤔 podotkla som vek nič extra . Poznám aj 48 ročnu čo bola tehotná .ale držať zamračené atď určitú dobu tiež ma rizika . A vy by ste sa mali naučiť že keď vás nikto nespomenul nepíšem druhým na komentár nič 😁Prajem peknu nedeľu .
... ja by som Ti rád pomohol pilot911 na azete
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Máš 34 . To chceš čo byť tehotná v 40 ? 🤔