Prosim vas s ktorou poistovnou mate najlepaie skusenosti pri preplacani IVF? Dakujem
@fialka1318 vdaka, a nevies ci je tam nejaky rozdiel v dobe za aku to vybavia?
@lubica9414 to netusim ale mne sa zda ze to vsetko uz vybavia oni za teba ,ty len vypises tu ziadost u nich 🙂 a schvaluju to podla mna co najskor 🙂 lebo ja som v unione a bola som na dve ivf a pri kazdom mi povedali ze sa nemam trapit s schvalenim ze ideme hned do stimulacie 🙂 to sa podla mna stihne schvalit lebo vzdy ides az od prveho dna dalsej menstruacie 🙂 takze nic neboj 🙂 ale ak nevies ako je to v tvojej poistovni chod sa kludne opytat na pobocku 🙂 radi poradia 🙂 alebo aj v car kde chodis ti to povedia 🙂 oni s tym uz maju skusenosti 🙂 drzim prsteky a prajem nech vyjde hned prve ivf 🙂
Myslím si ze to máš jedno akú máš poisťovňu akurát vo všeobecnej to máš schválené hned
@parvinka0001 ak podstupuje ivf na slovensku,ak by bolo v zahraničí je to vsade na dlhsie vybavovanie. Mne union zo dna na den schvalil v cr. To predtym ale trvalo mesiac dokopy.
@e1i nepíše že kde bude asi by napísala keď v zahraničí preto píšem tak
@parvinka0001 momentalne sme v zahranici ale stahujeme sa na slovensko a riesime do ktorej poistovne bude ist najlepsie kedze na IVF mne najviac zalezi. Tento rok sme jedno absolvovali ako samoplatci
@lubica9414 tak to máš jedno určite. Najviac na schválenie sa čaká 3tyzdne cca. Ale VšZP máš hned
@parvinka0001 dakujem 😉
@lubica9414 ivf uz nepodlieha schvalovaniu poistovnou..
@lubica9414 ja som dnes podala na vseobecnej, ale my ideme do Brna. Vsetko ostatne uz mam schvalene.. som zvedava co povie poistovna.
@sandra151 ahoj, schvalili mi a teraz stimulujem na IVF v Brne. Na SK som nebola, robbo Cz 🙂
@sandra151 v pohodicke, nic sa takeho nedeje. Uz v pohode celkom! Tento tyzden idem na odber vajicok🙂
@sandra151 no jeden cyklus s jednym vkladom a lieky- podla toho kolko to daju. Ostatne sluzbu nie. Realne okolo 1600 eur to asi vratia. Mne este nevratili..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lubica9414 vies co ja som v unione a bez problemu mi v iscare dali papier na preplatenie poistovnou vypisala som a oni to poslali 🙂 hm poistovne sa mi zda ze preplacaju rovnake zakladne ukony pri ivf,nie je to tak ze jedna preplati nieco viac ako druha a zvysne si hradis sama zo svojho 🙂 podla toho ake vysetrenia si priplatis 🙂 orientujes sa podla cennika ktory ma car 🙂