Aká bola cena IVF u MUDr. Petrenka cez poisťovňu?

majcu
10. júl 2019

Ahojte baby, tie ktore ste absolvovali IVF u Petrenka cez poistovnu, platili ste/kolko vas vysiel jeden cyklus aj s liekmi? Lebo podla cennika mi to pride ze nerobi cez poistovne a kazdy vykon sa hradi. Napr IVF ma 700e, to by malo byt cez poistovnu 3x zadarmo + teda doplatok za lieky, v sucasnom centre doplacam okolo 400€, aj ISCI pri vyssich oocytoch mi pride sialena palka.
Dakujem

fialka1318
10. júl 2019

@majcu ono mas pri kazdom ivf cenniky za ktore si doplacas...ty mas hradene z poistovne len konzultacie ,odbery ,krv a niektore vysetrenia ktore preplaca poistovna , sona a stimulaciu, odber vajicok, a vklad prvy a obycajny inkubator , obycajne oplodnenie(pri ktorom je mala sanca ze sa oplodni nieco pokial je zly spermiogram) a obycajnu kultivaciu...a ciastocne niektore lieky preplaca poistovna..za ukony ako icsi oplodnenie odporucane pri zlom spermiograme pretoze vyberu podla mikroskopu dobru spermiu a vpichnu ju do vajicka a tomu podobne ako napriklad predlzena kultivacia, macs(selekcia spermii), ci lepsi embryoskop, pgd, atd co maju na cenniku to si hradis v plnej vyske a poistovna s tym nic nema..to su ukony nad ivf preplacane poistovnou..mna prve ivf neuspesne vyslo na cca 4000eur a druhe 1650 eur a este mam 3 zamrazene ak by toto tehotenstvo nedajboze nedopado dobre na co nechcem ani mysliet...

fialka1318
10. júl 2019

@majcu ja pri ivf velmi na peniaze nepozeram kvoli vytuzenemu babu a pretoze som vedela ze idem na ivf dopredu a som si zistila ze pre uspesnost si musim priplatit za ukony ktore tomu dopomozu 🙂 poistovna nic moc nepreplaca len ten zaklad ..co je prakticky nic a ked mas vaznejsi problem bud ty alebo manzel budes si musiet priplatit...

bublinkai
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre