Ak mám dnes pozitívny OVU test, nebude v pondelok neskoro na IUI ?

4. jan 2020

Ahojte.V pondelok o 13:00 h. mám ísť na naše prvé iui.Teraz som si robila ovulačný test a vyšiel podľa mňa jednoznačne pozitívne. Dnes večer si mám ešte pichnúť injekciu Ovitrelle. Myslíte ,že je šanca ,že tá ovulácia počká do pondelka? Bude mať v pondelok iui ešte zmysel ak ovulácia prebehne trebárs zajtra? Včera mal folikul 17mm. Stretla ste sa niektorá s podobnou situáciou a predsa iui vyšlo? Zakázali nám cez víkend styk,tak to nemáme ani ako poistiť :(

marinecka95
4. jan 2020

Je mi ľúto ale toto pozitívny ovulačný test nie je

autor
4. jan 2020

@marinecka95 veď je kontrolná (prvá) čiarka silnejšia ako testovacia.

autor
4. jan 2020

@marinecka95 tu je ešte jedná lepšia foto. Je to ten posledný test

giuli
4. jan 2020

Ano ,je to pozitivny test....od namacacej casti ta prva ciarka je testovacia a ta je silnejsia....tazko povedat....ovul.od posledneho testu by mala byt 12-48 hod....a to je 48hod.do pondelka do 13.00...ja by som tam sla hned rano....alebo hned rano volat....

marinecka95
4. jan 2020

Prepáč, zle som si to premietla 🤪 keďže ovu prebehne údajne do 12-48 hod skúsila by som hneď ráno zavolať, čo v takej situácii robiť

baccio
4. jan 2020

A prečo nemôžete mať sex?Veď ked máš práve ovulácie prečo to neskúsiť normálne! Nerozumiem

autor
4. jan 2020

@marinecka95 @giuli @baccio

Ďakujem dievčatá za rady. Robila som teraz večer ešte jeden test a je stále rovnako silný. Pichnem si večer Ovitrelle ako mi mudr kázala a asi sa skúsime posnažiť aj doma. Len sa bojím,aby potom v pondelok,keby vyšlo to iui nebolo málo kvalitných spermií. Snažíme sa už tri roky,tak by som si veľmi priala,aby to vyšlo.

@baccio U mňa je problém asi v tom,že po konizácii krčka sa spermie nevedia prebojovať. Preto máme odporúčané iui.

marinecka95
4. jan 2020

Držím palce 🙂
Daj vedieť ako ste pochodili. My sa snažíme rok aj niečo a už mi z toho šiši 🙄 držím palce nech to vyjde

autor
4. jan 2020

@marinecka95 Dám vedieť ,čo v pondelok na utz povie doktorka. Držím prsty aj vám. To snaženie je šialené,ale výsledok za to stojí 🙂

autor
6. jan 2020

@marinecka95 @giuli Tak som bola dnes na tom iui. Keď som dr povedala,že už v sobotu ráno bol ovu test pozitívny,tak mi povedala,že testy môžu byť falošne pozitívne. Nerobila ultrazvuk ani vyšetrenie, ale rovno iui. Bolo to dosť bolestivé kôli tej konizácii. Dúfam,že to vyjde,na druhý takýto zákrok ísť nechcem.

marinecka95
6. jan 2020

Držím ✊

autor
6. jan 2020

@marinecka95 ďakujem 🙂

katka2505
6. jan 2020

Prajem,nech sa zadari.My sme problem nemali,obe baby boli hned na 1.raz.Ale v nasom okoli mame vela parov,kde problem bol a viem,ze je to tazke.

autor
6. jan 2020

@katka2505 Ďakujem,verím ,že to vyjde. Inak bola som veľmi prekvapená koľko mladých párov má s otehotnením problém. Nikdy by ma to nenapadlo. Aj čakáreň v CAR je nonstop plná.

marinecka95
6. jan 2020

@katka2505 šťastná žena 🙄 ... sme mladé a je nás naozaj veľa .. závidím Vám (samozrejme v dobrom) ... drzim sa slov jednej kamošky : na dobre sa dlho čaká

giuli
6. jan 2020

Drzim palce,nech Vam to vyjde...

giuli
6. jan 2020

Cudujem sa ,ze nerobili predtým sono...cakala by som to...mrzi ma,ze to bolelo....niektore vravia,ze to bolo ,ako obyc.vysetrenie...naozaj mozno kvoli tej konizacii

katka2505
6. jan 2020

@marinecka95
Presne tak,pride to,mozno ani nebudete vediet ako a ked to budete najmenej cakat.

marinecka95
6. jan 2020

@katka2505 verím 🙂

autor
6. jan 2020

@giuli Tiež som čakala,že urobí sono. Inak dr aj mne na začiatku vravela,že je to ako obyč vyšetrenie. Potom som tam bola asi 20min,kým sa tam dostala. A to už to chcela vzdať. Ale určite je to tou konizáciou. Teba to čaká prvý krát?

giuli
6. jan 2020

V stredu idem na krv a 20.1.mame dalsiu konzultaciu...potom sa uvidi...ja som dr.vravela hned na prvej konz.,ze ideme len do IUI max.,ak nam to vysledky dovolia...mame už svoj vek...v lete sa nam podarilo prirodzene ,no skoncilo v 8tt MA....a nas to tiez caka prvýkrát...

autor
6. jan 2020

@giuli Drzim prsty ,aby vam to dobre dopadlo. Verim tomu,ze ked vam to v lete vyslo prirodzene,tak to dobre dopadne aj teraz. My by sme mali akurat 20.1.vediet ako to dopadlo dnes 🙂 Aspon tak kazala doktorka urobit test.

giuli
6. jan 2020

Drzim palce a dakujem ,treba poistit aj doma😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre