Absolvovali ste odber vajíčok s prázdnymi folikulami?

bebosko
3. apr 2016

Ahojte včera som absolvovala tretí krát OPU po odbere mi lekárka povedala,že mi odsala iba dva folikuly,v ktorých sa nenachádzali vajíčka,ale jej ďalšia reakcia bola,že sa mohli uvolniť skôr,že ona to podľa ultrazvuku zistiť nevie,tak mi následne urobila ešte insemináciu,nakoľko to bol náš posledný pokus hradený poisťovňou.Stretli ste sa niekedy s niečim podobným?Je možné,aby sa vajíčka uvolnili skôr alebo boli tie folikuly ozaj prázdne?

mauerka
4. apr 2016

Bohuzial, ale stava sa. Jedna z mojich stimulacii na IVF dopadla presne rovnako - na UTZ krasne 4 dominantne folikoly, nasledne narkoza a OPU a potom ta "Jobovka" - nebolo v nich ani jedno vajicko... Stimulovala som vtedy soft /Clostilbegyt 1-1-1/ Pri klasickych IVF stimulaciach /dlhy protokol/ som mala vzdy nad 15 zrelych vajicok

kitusa
7. apr 2016

Aj mne sa to stalo, lekárka navrhla insemináciu nakoľko bol výborný spermiogram,ale ani to nepomohlo. Navrhovala darované vajíčko, ale ja som sa s tým nestotožnila a nechcela som to. Ku podivu som otehotnela asi o pol roka úplne prirodzene. Želám veľa šťastia.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre