Ahojte, je tu prosím niekto, kto má za sebou IVF s krátkym protokolom? Ja vôbec nerozumiem tomu pichaniu injekcii 😝 Prvý deň si mám pichnuť len Diphereline a od druhého dňa Diphereline spolu s Menopurom? To môžem zmiešať do jednej striekačky (a obidve vodičky mám použiť)? Prvé IVF sme absolvovali pred viac ako 2 rokmi (dlhý protokol) a teraz mi nič nevysvetlili, len mi poslali recepty a papiere poštou, chystám sa zavolať do Heliosu (len by som predtým bola rada v obraze, nech rozumiem, čo mi koordinátorka hovori:D ). Ja si už ani nepamätám ako sa to pichá, sa mi zdá, že cca 5 cm pod pupok a raz na jednu a raz na druhú stranu?? Ďakujem za pomoc 😵
@lussynka ahooj ja mám už injekcie doma 🙂 ale pichať začínam buduci mesiac 🙂 uz sa na to teším konečne sa to začne 🙂 tak som zvedava ja na 1DC volam do centra kedy mam začat pichať gonal pero...a na 5-6 den pridávam aj cetrodite...a 8-9 den idem na kontrolný ultrazvuk...tak uvidíme ako to budem zvládať....
ahoj ja som mala v aprili dlhy protokol, ale je to v podstate to iste len pri dlhom sa dlhsie picha ten Diphereline...takze kazde zvlast si rozriedis a vlastne si spravis dve striekacky...cize jedna Diphereline a pichnes do bruska, okolo pupka, pod pupkom a potom pripravis druhu striekacku s Menopurom a pichnes bude vedla toho alebo na opacnu stranu....a na dalsi den znova. To kedy presne zacnes ti vysvetli koordinatorka...pripadne ti dali papier s presnymi datumami kedy co zacat a kedy prist na prvu kontrolu.
@lussynka ahoj ja som presne dnes robila test a negativny tak som strasne sklamana a pesimisticka.Aj ja som pichala dipherel.a menopur.1.den ms nepichas nic,2.den ms.pichnes diphereline.3.den pichnes zvlast na 1 str.diph.a na druhu menopur a takto pokracujes dalsie dni.Nemiesaj ich dokpy
@franchise27 Ďakujem 😉
@lussynka
hlavne si treba uvedomiť, že v každom centre pojem krátky protokol znamena nieco ine...mne ked prisla schvalena ziadost na 2. IVF tak sa ma opytali, ci chcem prist na pohovor alebo staci poslat to poštou...takze asi aj ty si dostala na výber, nie? ved ked mas otazky volaj koordinatorke, na to tam je, nie? 😉
@lussynka ahojky ako ste dopadli? Dufam ze uz mate doma dietatko 💖
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@misenaf @sanny228 Ahojte, práve som si všimla, že ste reagovali v inej téme na krátky protokol, vedeli by ste mi poradiť prosím ohľ. pichania tých injekcii pri krátkom protokole? A ako ste na tom, už ho máte za sebou? Alebo ešte len začínate. Ďakujem.