Ahojte, absolvovala niektorá z Vás ERA test? Mne volali, že test nemohli uskutočniť, nakoľko mám premnoženého streptokoka a to je určite jeden z dôvodov prečo nám 4x IVF nevyšlo, keďže embryo nemá vhodne podmienky na uhniezdenie. Boli mi nasadené antibiotiká a vaginálne probiotiká. Máte s tým prosím skúsenosti? Ďakujem
@anna1802 nie nikdy nic nezistili.. moja maternica je vzdy dokonale dokonala prijat co vlozia, a nikdy ani tuk..nam ostava uz len ERA test tiez, v cz mi ho odporucili ale ze teda len asi 5% zien vyjde ze je zle nacasovany vklad.. na svk aj ked som sa pytala tak dr moc nelobovala za toto..
momentalne sme si s muzom dali pauzu a uvidime co dalej, ked dostaneme chut 🙂
@balalea držím palce, ja som tiež povodne nechcela absolvovať era test, hlavne aj kvôli tej cene, avšak moja maternica bola taktiež vždy ok, takisto sliznica, embryo ukážkové a nakoniec som si povedala, že predsa skúsim era test, bolo to posledné, čo nás mohlo posunúť dopredu a veru aj posunulo…ja som si dala rozšírený era test, tam to vyšetria aj prostredie sliznice či máš dostatok lactobacilov atd…tiež má odrádzali fóra, kde písali, že sú to vyhodené peniaze…treba to brat tak, že každá z nás je iná a možno aj teba to posunie dopredu. Držím palce
@anna1802 ahoj. Píšem neskoro,áno výsledky prišli. Bola tam premnožená Gardnerella,dali mi na to Entizol. Ten som brala od 22.dňa cyklu- na dobu 7 dní. Potom hneď v ďalšom cykle som brala hormóny a pripravovala sa na vklad. Všetko bolo tip-top,sliznica super,embryo sme mali po vyšetrené po PGT-A.. a bolo to neúspešné.
@adara777 ahoj. Teraz sme mali prvý krát vložené embryo po PGT-A ktoré bolo euploidné, bola som po ERA teste a bolo to neúspešné. Čo ti poviem, to je už len o šťastí. Išli sme hneď do ďalšieho KET, začala som včera brať lieky. Toto je posledné zamrazené. Byť tebou nestrácam čas,ak to má byť dobré uchytí sa aj teraz,ak nie nezmení to ani pokus po novom roku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anna1802 prosím ťa streptokoka ti našli vo vagíne či zo steru z maternice? Či to je jedno?🤔