Ahojte. Prosím hľadám radu som 9 deň po umelom oplodnení. Dnes som si robila test bola tam veeeei slabucka čiarka. Ale od včerajšieho dňa mam špinenie a bolesť brucha ako pred MS. Zajtra idem na krv.poraďte mi prosím ci je šanca ze môžem byt tehu? Dakujem
@martina2109 ja som na tom presne tak ako ty, po KET 9 deň, spinenie a bolesti ako pri ms.a unavena som stale.ja idem na krv v pondelok.vcera som bolala do CAR.zevraj to spinenie je ok.a este nic nieje stratene.aj baby tu na MK mi pisali ze sanca tam este je.Drzim palce😉
Ahoj ak ti to pomoze. Ja som na 8 den zacala krvacat a mat bolesti ako na ms a bolesti krizov. Na 10 den to iste. Testy pozitivne krv tak isto. Spinila som do 12tt, uzivala som progesteron 3x denne. A o par dni mam uz termin. Tak drzim paste silno 😊
Ja som mala tiež špinenie cca 6. - 7.deň po KET. Myslela som že už nič z toho a že prichádza MS. no špinenie prestalo a MS už nedošla a dnes máme doma 5 mesačné bábo. Test som už mala pozitívny keď mi začalo to špinenie. nevzdávať to
@martina2109 ahoj tak ako si dopadla 😉dufam vsetko ok
Ahojte chcela som sa opýtať som 3x po KET a 2x neúspešne a teraz ten posledný úspešne po odbere krvi v utorok my oznámili, že som tehotná a mám dôjsť na s ono 9 apríla na druhy deň som dostala tak silný menzes až som sa zľakla a volala som do reprodukčného centra tam mi povedala sestrička, že mám na druhy deň ráno hneď prísť tak sme štvrtok ráno my zobrali krv a povedali, že o výsledky si mám zavolať p obede zavolá som a sericka mi oznámila, že mám byt kľudná HCG stúplo všetko je OK no naďalej som krvácala až z piatka na sobotu ma ráno pobolievalo brucho, ako pri menzese no ešte viac tak som sa naľakala a išla s manželom na pohotovosť tam mi lekár povedal, že nič na Sone nevidí, že embryo už tam neni a mám lieky vysadiť ešte ma poslal s krvou do laba ku na test HCG ten však ukazoval, že HCG mám 301, 60 +mlU/ml 0, 00-4, 90 t3raz neviem, čo ma urobiť mám sa stále radovať?Alebo smútiť? Bojím sa aj do centra zavolať, aby ma nevysmiali. Alebo mám čakať do toho 9 apríla na s ono prosím vás poraďte
@evaachesa ahoj no vies ked som bola vo stvrtok druhy krat na krvi tak vysledky vyrazne stupli vravela sestricka ale kolko my nepovedali toto cislo co som pisala tak to mam z vysledkov zo vcera z pohotovosti najhorsie je ze ja neviem vobec ake som mala tam hodnoti lebo my to nepovedali
@14radka zavolaj si opat do centra a povedz, co sa deje. nevysmeju ta.
@mariannamk no sak ine mi asi nezostava dakujem velmi za nazor
@14radka neboj sa. v CAR toto casto riesia a kedze ti robili uz 2x odber na HCG, zavolaj im aj tento vysledok a povedz, ako na tom si. lieky nevysadzaj, pokracuj v uzivani. oni ti uz povedia, co mas dalej robit. embryjko takto skoro na UTZ vidiet nie je. vidiet je az okolo 5-6tt, zalezi aj od skusenosti gynekologa a kvality pristroja.
@mariannamk vies ked mi ten doktor na pohotovosti povedal ze nic tam neni tak som sa nalakala zatra tam zavolam a uvidim co mi povedia
@mariannamk v CAR ti nic nikto navyse nic nepovie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@martina2109 ahoj, ja by som si ich skusila urobit viac ale nie hned za sebou, sanca je aj nie. Ciarka moze byt aj zo zmien v tele.