9. deň po IUI a negatívny test

jaruska222w
7. dec 2021

9 den po iui test negatívny od prvého dňa iui bol pozitívny test z ovitrellu ale teraz mam bolesti ms

anjelicek26
7. dec 2021

Otazka je aka? Lebo ja to tam nevidim.. Na deviaty den sa asi nedaju robit zavery, ak bude na 12ty den test negativny, tak to asi nevyslo. Bolesti ako na MS su aj na zaciatku tehotenstva a dost intenzivne, tomu nemozes prikladat vahu.

jaruska222w
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
helen_167
25. máj 2023

@jaruska222w ako si dopadla bola si vtedy tehu?

jaruska222w
autor
12. jún 2023

@helen_167 ahoj žial nie mala som bieochemicke zajtra ideme do CAR sa dohodnut co dalej manzel ma pohyblivost 35% množstvo 3milio.. mame za sebou genetiku vysla dobre mame ist na ivf no len neviem ci mame dobre spermie som zvedava co zajtra bude ..a co ma caka obedujem sa teraz ale asi poslednykrat
@helen_167

jaruska222w
autor
12. jún 2023

@jaruska222w preskocilo mi 11 milio..

helen_167
12. jún 2023

@jaruska222w tak to mi je luto ani nam prve iui nevyšlo, musime verit, ze sa to raz podari. Hlavne sa daj do psychickej pohody, vy ste mali,, aspon,, biochémicke co mi je luto my za 3 roky ani tuk. Leto mame prestavku od,, snazenia,, a na jesen uvidime, velmi som z toho vycerpana mat sex na povel, aj ta klinika ma dost stresuje, preto mame prestavku. Vam moc drzim palce. 😊

jaruska222w
autor
13. jún 2023

@helen_167 dakujeme ani ty to nevzdavaj bud silna skuste ivf my od dnes zaciname proces a zaciatkom jula bude vklad je to stresove aj my sme mali rok pauzu berte infolic combi ty a manzel folandrol v lekarni to kupis aj na nete skuste toto to su vitaminky plus ty caj alchemi..manzel cas kotvičnik
@helen_167

lenkak89
1. feb 2024

ja som bola na IUI teraz v januári 2024....som 9 deň po,no neviem ako to dopadne, cítim ako keby mám dostať menzes,aj sa mi včera,aj dnes objavilo slabé špinenie,ako pred menzesom...ale väčšinou ráno,cez deň zase nič...takže neviem čo si mám o tom myslieť,iné príznaky zatiaľ nemám,aj keď je to ešte skoro...na krv pôjdem budúci týždeň,akurát mám aj preventívku a moja doktorka mi tú krv zoberie,takže sa nemusím trepať do BA

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre