8 dní po stimulácii

katka9296
9. dec 2024

Ahojte, idem si k vám po radu. Už som zúfalá. Dnes som ôsmy deň stimulácie. Začínala som Gonal 175 jednotiek, po piatkovej kontrole boli 3 folikuly okolo 10-12mm a množstvo drobných, poobede volali zvýšiť dávku Gonalu na 225 jednotiek plus od soboty pridať aj Cetrotide. Dnes som bola znova na odber aj na sono, folikulov je viac majú už okolo 15-17mm, najmenšie sú 10mm. Ale zase kázali zvýšiť dávku Gonalu až na 300 jednotiek.... Ja už som z toho na nervy, rastú moc pomaly? Mali ste niektorá takúto vyššiu dávku? Bojím sa, že to nevyjde :(

veklipo
9. dec 2024

Ja som mala nizsie davky, ale nestresuj zatial. Ja som mala 16velkych folikulov, z toho odobrali 8 vajicok, 4 sa oplodnili, kultivaciu prezili 2. Davala som na piaty den vklad, obe nizsej kvality a z 1 je uz velkac.
Staci 1, ale to prave.
Drzim palce!

katka9296
autor
9. dec 2024

@veklipo ďakujem ❤️ ja mám len jeden vaječník, myslím, že folikulov je dosť, ale je to hrozne demotivujúce,keď po každej kontrole musia zvyšovať dávku, dúfam, že ešte podrastú

robo1990
10. dec 2024

@katka9296 ja som síce malá meriofert ale hneď od začiatku som mala 300... Oni vedia čo robia.. treba lekárom veriť

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre